Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistul Cristian Brînză a ieşit din firma Woweffect. Cine a preluat conducerea societăţii

ro

14 Nov, 2016 00:00 2067 Marime text
Adunarea Generală a Asociaţilor firmei Woweffect SRL, reprezentată de Cristian Brînză, născut pe 17.12.1988, NYX Cross Grafix SRL, societate cu sediul în Bucureşti, reprezentată prin administratorul şi asociatul unic Roxana Gherghe, şi Roxana Gherghe, născută pe 18.12.1983, care deţin 100% din capitalul societăţii Woweffect SRL, a avut loc pe 12.10.2016.
 
În cadrul şedinţei s-a stabilit cesionarea de către Cristian Brînză către NYX Cross Grafix SRL a zece părţi sociale cu valoarea nominală de 10 lei fiecare, având o valoare totală de 100 de lei, reprezentând 33,33% din capitalul societăţii, dar şi aprobarea dobândirii de către NYX Cross Grafix SRL a celor zece părţi sociale de la Cristian Brînză. De asemenea, în şedinţa asociaţilor s-a stabilit cesionarea de către Cristian Brînză către Roxana Gherghe a zece părţi sociale, reprezentând 33,33% din capitalul social al firmei, şi s-a aprobat preluarea acestora de către Roxana Gherghe. Astfel, în urma cesionării părţilor sociale, capitalul social total al societăţii este de 300 de lei şi se împarte în 30 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare.
 
Capitalul social este deţinut astfel: NYX Cross Grafix SRL deţine zece părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 150 de lei, reprezentând o participare de 50% la capitalul social, contul de beneficii şi pierderi, iar Roxana Gherghe deţine 15 părţi sociale, adică o participare de 50% la capitalul social, contul de beneficii şi pierderi, şi drept de vot în Adunarea Generală. Modificarea a fost actualizată în actul constitutiv al societăţii, conform prevederilor prezentei hotărâri.
 
Cristian Brînză a jucat volei la Steaua şi Tomis Constanţa până în 2011. Acesta are proiecte în mai multe oraşe importante din România precum Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov şi Constanţa.

Citeşte şi 

Modificări în firma fostului sportiv Cristian Brânză, Woweffect SRL Constanţa

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii