Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Visul liberal se va numi Marian Cruşoveanu Cristinel Dragomir părăseşte Consiliul Judeţean pentru Parlament

ro

10 Oct, 2012 02:27 4122 Marime text
pnl_cjc_crusoveanu_Cristinel_Dragomir.jpgCristinel Dragomir, unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Constanţa este trimis în „pribegie" de propriul partid. Până mai ieri mâna dreaptă a şefului Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, Dragomir „nu ar mai corespunde" în acest moment cerinţelor şefului său, susţin surse politice. De aici s-a născut şi candidatura acestuia pentru Camera Deputaţilor. Deşi iniţial, Dragomir ar fi trebui să candideze pentru un Colegiu din municipiu Constanţa, în cele din urmă, acesta va intra în competiţie pe Colegiul 4 rural cu deputatul Constantin Chirilă. Cu şanse sau fără şanse, având în vedere amiciţia lui Chirilă cu senatorul PSD, Nicolae Moga, se pare că Dragomir nu prea mai are de ales în acest moment: ori candidează şi câştigă, ori pune cruce carierei politice şi administrative. De altfel, Dragomir va intra în competiţia electorală mai mult forţat de aceste împrejurări.

„Lucrurile bune se întâmplă liberalilor care ştiu să aştepte"!

Plecarea lui Dragomir din Consiliul Judeţean va coincide şi cu instalarea unui vicepreşedinte liberal, conform protocolului USL. Numele lui este Marian Cruşoveanu. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir a precizat că formaţiunea sa îl susţine în continuare pe Cruşoveanu pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean iar rocada Cristinel Dragomir - Marian Cruşoveanu va avea loc fie în campania electorală pentru parlamentare, dacă Dragomir va demisiona şi nu doar se va suspenda din funcţie, fie imediat după alegeri.

Vicepreşedinte de CJ politic sau pe business?

În declaraţia de avere a consilierului judeţean PNL Marian Cruşoveanu figurează zece terenuri în Constanţa, Costineşti,
Medgidia, Eforie, Lumina şi în Delta Dunării.
La capitolul „clădiri", Cruşoveanu deţine patru case de locuit şi un spaţiu comercial iar la rubrica „bunuri" sunt menţionate, ceasuri şi bijuterii de zeci de mii de euro. Cât despre activele financiare, consilierul judeţean USL are un depozit bancar deschis la Citi Bank Romania în 2011, în valoare de 20.345 de lei, şi un altul în euro la aceeaşi bancã, deschis tot în 2011, a cărui valoare este de 14.575 de euro. Cruşoveanu a trecut în declaraţia de avere şi suma de 200.000 de euro, ca „sumă la purtător", în perioada 2010 - 2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 09 Oct, 2012 23:12 in atac de constanta e un material incredibil despre Crusoveanu. Liberalii sunt nebuni?