Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Malciu nu mai este administrator al SC Babylonia Resort SRL

ro

27 Sep, 2016 12:13 3042 Marime text
Printr-o hotărâre recentă a Adunării Generale a Asociaţilor, SC Babylonia Resort SRL din Costineşti a decis revocarea din funcţia de administrator a Vioricăi Malciu şi înlocuirea acesteia cu Elena Coman.

Viorica Malciu este născută pe 15 septembrie 1965, într-o comună din judeţul Prahova. Deşi nu mai ocupă funcţia de administrator la SC Babylonia Resort SRL, Malciu a rămas în acţionariatul societăţii. De asemenea, conform datelor de la Registrul Comerţului, ea mai apare ca asociat în alte trei societăţi comerciale, dintre care doar una mai este în funcţiune, celelalte două fiind ori radiate, ori în faliment sub incidenţa legii nr. 85/2014.

După cum spuneam, Viorica Malciu este asociat şi în cadrul SC VMB Lux Sonor SRL, firma care administrează hotelul Siret din staţiunea Mamaia. Administratorul firmei este soţul Vioricăi Malciu, Constantin Malciu.

Cei doi au mai deţinut împreună şi VMB Lux Construct SRL, firmă intrată în faliment sub incidenţa legii 85/2014.
 
Babylonia Resort SRL are sediul social în satul Schitu din comuna Costinești. Firma are ca obiect de activitate hotelăria și facilitățile de cazare. Societatea are un capital subscris de 200 de lei integral vărsat.

Asociații firmei sunt: Viorica Malciu, cu o cotă de participare de 25%, Cristina Elena Neacșu, cu 50% cotă de participare și Elena Coman, cu 25% cotă de participare. 

Citește și ...
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii