Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victime ale 112 Mazăre - „M-am trezit de dimineaţă şi mi-a tras Marcela un pumn în cap"

ro

12 Mar, 2011 01:12 3021 Marime text
radu_mazare1.jpgAvând în plan să le vorbească primarilor PSD şi PNL din judeţ despre locuinţele modulare, primarul Radu Mazăre s-a văzut nevoit să-şi înceapă ziua cu o altă problemă. Mai precis, primarul Constanţei s-a plâns din cauza formularului 112. Teatral, cu pregătirea făcută de Marcela Frigioiu, şefa Financiarului din primărie, cu doar câteva minune înainte de a-şi începe prelegerea, Mazăre le-a vorbit colegilor din administraţia publică locală despre „idioţii de la conducerea ţării". „Am venit să ne întâlnim pentru un lucru astăzi, însă, între timp, am aflat o altă tâmpenie care a apărut în România. Gravă. Constat că ţara asta este condusă de idioţi. Nu se poate aşa ceva. Avem încasările la primărie pe luna martie, cu 60% mai mici decât în februarie şi decât în luna martie a anului trecut. La mine, doamna director financiar, mi-a dat telefon disperată dimineaţă. Încasările din cotele din impozitul pe venitul global au fost cu 60% mai mici. Suntem în imposibilitatea de a ne desfăşura treaba. Trebuie să ne închidem primăria. Fiindcă este condusă de nişte idioţi România asta. Au dat o hotărâre de Guvern pe 28 decembrie 2010 privind modelul, conţinutul, modalitatea de depunere şi gestionare a declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitul pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate", şi-a explicat Radu Ştefan Mazăre problema, secondat fiind de Marcela Frigioiu, care l-a completat: „Celebra declaraţie 112".

„Tai... tai!"

Evident, întreaga problemă vine de la guvernanţi şi va avea repercusiuni puternice asupra populaţiei, din moment ce, după cum spune edilul, toate vor fi tăiate: „Au bramburit tot sistemul şi avem la primărie 40% încasare faţă de ce am avut luna trecută. Deci, cu 60% mai puţin. Dacă nu se iau măsuri urgent, închidem primăriile. Nu mai avem bani de lumină, de subvenţie la căldură, nu mai avem de nimic. Nu mai vorbim de programele pe care vrem să le facem. Pe amărâţii ăştia de primari care sunt la comune şi care au doi lei în buget, acolo, dacă le-au tăiat şi 50%, pleacă acasă. Am vorbit dimineaţă cu Dragnea la telefon, pentru că este şi preşedintele asociaţiei consiliilor judeţene, o să ia legătura, o să vedem, cu idiotul acela de la ANAF, cu idioţii ăia din Guvern. Nu se poate, bă, frate, să afectezi o Românie întreagă aşa, printr-o trăsnaie". Normal, soluţia, din punctul de vedere al lui Mazăre ar fi să se renunţe la aplicarea HG-ului privind formularul 112, pentru că „nu poţi să dai de pe scaun sau de pe unde mama lui mai era, de la cârciumă, să dai un act normativ aşa, fără să te gândeşti la implicaţii. Toate primăriile din România, în momentul acesta, încasează cu 60% mai puţin din impozitul pe venitul global". Evident, în discuţie au fost prinşi şi primarii din judeţ, cărora li s-a spus că se vor lovi de aceleaşi probleme şi li s-a explicat foarte pe şleau cum te simţi într-o asemenea ipostază. „M-am trezit de dimineaţă şi mi-a tras Marcela un pumn în cap. N-o să mai avem bani. Tai lumină, tai transport, tai pachete, tai asfalt, tai... Tai!", a spus Radu Mazăre. Întrebat fiind ce se va întâmpla cu suma ce rezultă din deficitul de încasare al primăriei Constanţa, primarul a spus că nu ştie şi a citat dintr-un... clasic în viaţă: „Cum zicea Vântu, bani-s fugibili".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi kent 13 Mar, 2011 22:53 si eu ma trezesc in fiecare dimineata a ultimilor aproape unspe ani cu cate un bocanc de CHE SHPAGAR gavarist in fata ... deci pastaie jegoasa sa ai un zbor cu turbulente direct in favelele din Rio
  • gherghe doru 13 Mar, 2011 20:07 iar a tras pe nas dis de dimineata
  • mihaela 12 Mar, 2011 18:25 Doamne!cand scapam de mafiotul asta pervers?Ajuta-ne!Lumineaza mintea tuturor sa nu-l mai voteze si sa-si spele pacatele in puscarie impreuna cu camaradul lui constantinescu.
  • murfatlar 12 Mar, 2011 11:32 oferta de primavara ;bilet -dus Brazila pt Mazare. acolo te poti trezi lejer cu ceva cocaina pe la nas decat cu un pumn in cap.
  • birt 12 Mar, 2011 11:00 s a inchis bufetul p la pui de pomana si containere ptr sinistrati
  • Rio 12 Mar, 2011 04:27 Chiar mi-au dat lacrimile...mai Mazariche cum nu mai ai tu bani pentru pachete,asfalt si locuinte sociale ....vai ....vai...vai!!!! Si cum l-ai sunat tu dis de dimineata chiar pe prietenul tau Dragnea...cum de nu ai sunat un alt Primar din judetul Constanta? Eh....in cazul asta cred ca ar trebui sa ne lasi ...sa iti iei vacanta permanenta si sa pleci in Brazilia ....si asa ne ameninti de ceva vreme !!! Sa zbori bine !!!