Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viata lui Fuego, intr-un nou roman

ro

16 Dec, 2008 02:33 9901 Marime text
fuego.jpgScriitoarea Dora Alina Romanescu va lansa, în scurt timp, un al doilea volum dedicat cântăreţului Paul Surugiu. „Fuego, mărturii de iubire" este o continuare a romanului „Gara Centrală", în care se prezenta ascensiunea lui Paul Surugiu.

„Fuego, mărturii de iubire" tratează, de data aceasta, realizările, succesele, albumele lansate, personalităţile care au ajutat şi ajută la ascensiunea cântăreţului.
„Este o privire «în spatele scenei», prezint ceea ce spectatorii şi telespectatorii nu văd: lacrimile, renunţările, munca. După ce am publicat «Gara Centrală», am primit enorm de multe scrisori de la admiratori, în care aceştia îi povestesc fragmente din propria viaţă, alături de încurajări adresate lui Paul. E vorba despre oameni care au găsit în muzica lui alinarea suferinţelor lor. Tocmai de aceea am şi considerat că titlul «Mărturii de iubire» este cel mai potrivit pentru acest roman", ne-a declarat Dora Alina Romanescu (pseudonim al Savetei Georgescu, autorul volumului).
Aceasta este autoarea altor romane de succes - „Dealul Comorii" (2002), „Distanţe" (2004), „Elimira Mahmudi - o lacrimă pentru eternitate" (2006), „Gara Centrală" (2006) şi „Blestem" (2007).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Roxana 03 Jan, 2010 01:29 La Multi Ani!Il admiram mult pe Fuego cu toata familia.Am inteles ca in primavara Fuego si Irina Loghin vor da un cincert la Chisinau.Suntem in strainatate si de pasti vrem sa plecam in tara.Cine stie daca Fuego o sa dea concertul in aprilie?
  • raluk 14 Nov, 2009 20:08 Fuego are o voce superba,este un cantaret desavarsit cum putini mai sunt in ziua de azi.Tine-o tot asa sa incanti inimile tuturor romanilor care te asculta.Bafta!
  • ani 13 Nov, 2009 14:35 prt.mine FUEGO reprezinta o mare personalitate ai o voce de aur ptr. mine esti o stea un unger ascult foatre mult cintecele tale am nu-mai lacrim in ochi atunci cind te ascult.se vede ca traiesti muzica.SUCESS SI MULTE FELICITARI O IMBRATISARE de la mii de km.
  • Lacramioara 09 Oct, 2009 20:48 O admir foarte mult pe doamna Dora..este o mare scriitoare, un suflet mare..rar intalnesti in ziua de azi oameni de o asemenea frumusete sufleteasca. La fel ca ea este si Paul..poate din acest motiv destinul i-a facut sa se intalneasca!
  • IGOR 20 Jul, 2009 20:41 EU sunt melomanul lui FUEGO...pentru mine FUEGO REPREZINTA o mare personalitate al muzicii,aveti O VOCE DE DIAMANT CU 24 DE CARATE,si va ascult in fiecare zi-mult succes la albume.
  • dana 30 Jan, 2009 09:47 buna. unde pot gasi si cartea pe care de curand ati publicat-o?