Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune după tragedia de pe Autostrada A4. Copilul a fost externat. Tatăl acestuia se simte mai bine (galerie foto)

ro

08 Aug, 2017 15:22 6477 Marime text
O tragedie a avut loc săptămâna trecută pe Autostrada A4 în apropiere de localitatea constănțeană Cumpăna. Un autoturism înmatriculat în județul Brașov scăpat de sub control a rupt glisiera metalică de pe mijlocul drumului iar o bucată din parapet a străpuns mașina și a rănit grav cele două persoane (șoferul și soția sa) care se aflau pe locurile din față. 

O desfășurare impresionantă de forțe a avut loc în zonă, în ajutorul victimelor fiind trimis inclusiv elicopterul SMURD. Dacă cei doi adulți au fost grav răniți, copilul de 7 ani aflat pe bancheta din spate a scăpat doar cu răni ușoare. Toți trei au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța dar, din păcate pe masa de operație inima femeii de aproximativ 35 de ani a încetat să mai bată în ciuda eforturilor cadrelor medicale. Aceasta a ajuns în unitatea sanitară cu ambele picioare amputate. 

În stare gravă a ajuns la spital și bărbatul care a condus autoturismul. Acesta a fost diagnosticat cu amputație posttraumatică la nivelul genunchiului stâng și fractură deschisă de femur și a fost supus unor intervenții chirurgicale complexe. În prezent, la aproximativ o săptăîmână de la tragicul accident starea bărbatului este mai bună. Acesta este în continuare internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța sub supraveghere medicală de specialitate. Pacientul a fost detubat. 
 
Ce de-al treilea pasager al autoturismului, minorul, nu prezenta probleme medicale și a fost externat la câteva zile de la accident. 

Victimele accidentului de pe A4 sunt în stare foarte gravă. Adulții au picioarele amputate. Copilul este stabil 

Poliţist-erou. Coliş Aurelian este poliţistul care a ajuns primul la cumplitul accident de pe autostrada A4 (galerie foto+video) 

UPATE Accident teribil pe autostrada A4. O persoană încarcerată. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii