Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veri, nepoţi, mătuşi de la Constanţa, la nunta Elenei Băsescu

ro

30 Aug, 2012 01:00 4065 Marime text

nunta_basescu_-_Elena_Basescu.jpgNunta fiicei mai mici a preşedintelui Traian Băsescu a încins spiritele. Se vorbeşte despre 800 de invitaţi şi despre un palat „rezervat" pentru petrecere.

constanteni_la_nunta_-_Ambroziu_Duma_06.jpg

Numai că, surse din apropierea familiei susţin că numărul celor care au primit invitaţii nu este atât de mare, iar masa şi dansul vor avea loc într-un cort.

constanteni_la_nunta_-_Doina_Basescu.jpg

De la Constanţa vor merge câţiva invitaţi, rude şi prieteni. Neamurile nu s-au organizat pentru a pleca împreună, însă cei mai de seamă oaspeţi la nuntă vor fi, cu siguranţă, unchiul Mircea şi mătuşa Doiniţa, dar şi verişorii Raluca şi Dragoş.

 constanteni_la_nunta_-_Mircea_Basescu_06.jpg

La Constanţa, familia prezidenţială mai are câteva rude,"veri, nepoţi şi mătuşi", care, probabil, vor participa la eveniment. De asemenea, invitaţie a primit Ambroziu Duma, director de Exploatare în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, dar şi bătrâna prietenă a familiei, Zeminee Bectemir împreună cu fiul său.

 constanteni_la_nunta_-_Zeminee_Bectemir.jpg

Printre invitaţi se va afla şi Dorel Onaca, consilierul constănţean al preşedintelui Traian Băsescu, dar şi o parte dintre vecinii de la malul mării ai familiei prezidenţiale. De asemenea, au fost invitaţi şi câţiva dintre foştii colegi de la Academia Navală Mircea cel Bătrân, cu ocazia întâlnirii de 36 de ani care a avut loc săptămâna trecută. Cu siguranţă, de la eveniment nu pot lipsii finii cuplului prezidenţial, Ferodin şi Narciz Amza.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii