Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Venirea lui Comănici distruge PRM Fostul deputat Mircea Stoian s-a înscris în partidul lui Dan Diaconescu

ro

01 Mar, 2012 02:22 2880 Marime text

ppdd.jpgFostul deputat Mircea Stoian, lider al PRM Constanţa, a schimbat tabăra. El a anunţat ieri că s-a înscris în Partidul Poporului - Dan Diaconescu.

Motivul? Faptul că PRM, conducerea centrală a partidului, l-a numit în luna februarie preşedinte interimar al PRM Constanţa pe Radu Comănici. Stoian a vorbit despre trecerea sa în barca PP-DD ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, context în care a subliniat că nu este „traseist politic", dar şi că şi-a pierdut prea mult timp în PRM.

Potrivit propriilor declaraţii, Mircea Stoian a venit în PP-DD ca simplu membru. Gestul său a fost luat drept exemplu de 26 de organizaţii ale PRM din judeţul Constanţa. Ar fi vorba, se pare, de 1.300 de oameni. Cam mulţi, dacă ne gândim că în judeţ există localităţi în care PRM nu există.

„PRM = satelit al PSD"

Fostul lider al PRM Constanţa a specificat că nu a anunţat conducerea centrală a partidului despre plecare sa şi că nu intenţionează ca el şi noii membri să tulbure apele în partidul lui Diaconescu. Pe de altă parte, Mircea Stoian a declarat şi că „s-au dat nişte bani de la Bucureşti pentru ca PRM să se transforme în satelit al PSD, aşa cum a fost din 2008".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii