Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vedetele „iau cu asalt“ Mamaia şi Vama Veche Weekend-ul 31 iulie - 2 august aduce cele mai aşteptate concerte (galerie foto)

ro

31 Jul, 2015 00:00 3733 Marime text
Staţiunile Mamaia şi Vama Veche sunt în continuare locurile preferate de către turiştii din toată țara. Weekend-ul 31 iulie - 2 august ia forma unor trei seri de neuitat pe litoralul românesc.

Vineri, 31 iulie. Artişti internaţionali şi Festivalul „Folk You! Florian Pittiş“

În fiecare vineri, la Doors Beach, vor avea loc proiecţii pentru constănţeni şi turişti. De la ora 21.00, organizatorii propun filmul „The Intouchables“, lansat în 2011. Intrarea este liberă.
 
Mr. Faze, artistul care a avut colaborări cu David Guetta şi Carl Cox, vine în EGO Club Mamaia. De asemenea, vor fi prezenţi DJ Yam Eel şi MC Jimmy Dub. Printre alţi artişti internaţionali care vor fi prezenţi în staţiunea Mamaia se numără Redfoo şi LaFreak Crew, care vor asigura distracţia în Le GaGa, în această seară.
 
Începând cu ora 23.00, Crema Summer Club organizează o petrecere în cadrul căreia distracţia va fi asigurată de DJ Rynno şi Silvia. Atmosfera se încinge şi la Goblin Constanţa Beach, în cadrul unei noi ediţii a petrecerii „Take me to the beach!“. Seara va fi animată de DJ Evilmust, iar intrarea este liberă, ca de obicei. „Toţi cei care îşi sărbătoresc ziua de naştere/onomastica la Goblin au o şampanie şi un rând de shot-uri pentru toţi invitaţii!“, precizează organizatorii.
 
Bellagio Club Mamaia organizează o nouă seară de distracţii. Începând cu ora 23.00, cei prezenţi în acest club se vor distra la petrecerea „Gipsy Night“, alături de DJ Johnny W şi MC Paolo.
 
Cea de-a XI-a ediție a Festivalului „Folk You! Florian Pittiş“ a debutat ieri seară, de la ora 19.00, pe plaja din stațiunea Vama Veche. Evenimentul continuă în această seară. Cei prezenţi îi vor putea asculta pe Teodora Buciu, Laura Meștereagă, Adrian Ivanițchi, Mihaela Popescu, Andrei Păunescu, Cosmin Văman, Alexandra Andrei cu trupa Spam, Vasile Șeicaru, Dinu Olărașu, Poesis, Byron, Vița de vie, dar și pe Cristi Minculescu cu Iris. Festivalul „Folk You!“ a fost lansat în anul 2005, la Vama Veche, de Florian Pittiş, când regretatul artist a declarat deschisă, prin acest eveniment, „mişcarea de rezistenţă împotriva prostiei revărsate“. Intrarea la festival este liberă.

În Molotov - Vama Veche, în weekend-ul 31 iulie - 2 august, cinci DJ-i te vor încărca cu energie pozitivă transmisă în ritmuri electrice. Cei cinci sunt Sublee, Posh, Stef Decât, Derek şi Loxique. „Te aşteptăm să te bucuri întregul weekend de o petrecere-maraton, creată special pentru tine şi prietenii tăi“, îi îndeamnă organizatorii pe constănţeni şi turişti. Distracţia începe de la ora 22.00.
 
În această seară, cei prezenţi la Teatrul de Vară Jupiter vor putea urmări piesa „Feisbuc“, în regia lui Alexandru Jitea. Spectacolul este programat de la ora 21.00, iar din distribuţie fac parte Ioana Calotă, Laura Anghel, Diana Iarca şi Marina Neagu. „Feisbuc“ este, după cum îi spune și numele, o piesă de teatru despre cunoscuta rețea de socializare, acesta fiind primul spectacol românesc despre Facebook. Biletele costă 20 de lei.
 
Prezentă în ultimele weekend-uri în Costineşti, formaţia B.U.G. Mafia va susţine un nou concert în Mega Discoteca Tineretului. Evenimentul va avea loc în seara aceasta. Până în acest moment, şi-au confirmat prezenţa pe reţeaua de socializare Facebook peste 550 de persoane.

Sâmbătă, 1 august. Cluburile se întrec în petreceri

Sâmbătă, 1 august, începând cu ora 19.00, în cadrul evenimentului „Alandala Summer Party”, găzduit de Clubul Alandala din Mamaia, vor susţine spectacole Loredana Groza, împreună cu trupa Agurida, Chi-Pah, Mihai Chiţu, DJ Rynno, alături de Sylvia, şi Deejay Yams, originar din Franţa. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul eventim.ro, la preţul de 30 de lei.
 
Sâmbătă seară, EGO Club Mamaia va fi gazda evenimentului „Moulin Rouge“. „Vino în lumea glamuroasă a cabaretului“, îi îndeamnă organizatorii pe constănţeni şi turişti. De asemenea, seara va fi animată şi de DJ Yam Eel şi MC Jimmy Dub.
 
Unul dintre cei mai importanţi DJ din Europa revine, în acest weekend, în staţiunea Mamaia. Aşadar, DJ Pete, cel care deţine toate atributele pentru a crea o noapte magică, va fi prezent sâmbătă, de la ora 23.30, în Fratelli Beach & Club Mamaia. Minorii nu au acces la acest eveniment.
 
Tot sâmbătă, Bellagio Club Mamaia organizează petrecerea „All Eyes On Us All The Night“. Seara va fi animată, începând cu ora 23.00, de DJ Johnny W, DJ Otto şi MC Paolo. Şi Heaven’s Hell organizează o nouă ediţie a petrecerii „We love music“. Evenimentul este programat sâmbătă, de la ora 22.00. Atmosfera, ca de obicei, va fi întreţinută de DJ Kronk. Cei prezenţi în Heaven’s Hell vor dansa pe ritmuri de reggae, hip-hop, r’n’b, trap, dancehall, rock sau dubstep. Accesul este liber.
 
Piaţeta Cazino din staţiunea Mamaia va găzdui o nouă gală Superkombat pe 1 august. Invitaţi speciali sunt legenda K-1 Remy Bonjasky şi vedeta de la Hollywood Kristanna Loken, care a jucat în „Terminator 3“, ambii urmând a primi titlul de ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia. După Superkombat, invitaţii sunt aşteptaţi în Crema Summer Club, care va fi gazda unei petreceri dedicate acestui eveniment sportiv.
 
Sâmbătă, 1 august, este programată o nouă ediţie a evenimentului The Color Run, o cursă de cinci kilometri, necronometrată, la care participă mii de oameni vopsiţi din cap până în picioare în diferite culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs. „20.000 de oameni au participat la The Color Run România în 2014 şi 2015. Au alergat, au făcut poze, s-au distrat şi au zâmbit mereu. Familii cu copii în cărucior, grupuri de prieteni sau colegi, copii, chiar şi unii căţei care s-au furişat, cu toţii au fost acoperiţi de culorile vii“, precizează organizatorii. Punctul de start este parcarea Rex din Mamaia, iar linia de finish a evenimentului a fost stabilită la Goblin Constanţa Beach, pe plaja Celsius din Mamaia Nord. After-party-ul începe oficial de la ora 22.00, la Goblin Beach, pe muzică mixată de DJ Oldskull şi Ivanna. Intrarea este liberă, iar organizatorii The Color Run vor aduce, pe lângă un veritabil cocktail de culori, un ingredient surpriză... sclipici.
 
Kudos Beach invită petrecăreţii să exploreze o noapte pe cât de magică, pe atât de clasică. Aşadar, sâmbătă seară, la Kudos, vor fi prezenţi Rosario Intenullo, Nusha, Mano, Azteca, Capote şi Elf. Accesul este liber.
 
Pe 1 şi 2 august, la Crazy Beach, va fi prezent DJ Kid Culture, originar din Amsterdam. Tot pe 1 august, de la ora 19.30, plaja dintre Venus şi Saturn va aduna iubitorii de muzică bună pentru spectacolul care va include, pe lângă muzică live, impresionante efecte pirotehnice şi de lumini. Vor cânta Smiley, Vunk, Loredana Groza, Voltaj, Vama şi Holograf. Intrarea este liberă.
 
Puţin abstract, uşor visător, dar super groovie, Boogie Belgique & Band vin pentru prima oară pe Plaja Oha cu un concert live. „În prima zi din august, pregătiţi-vă să ascultaţi o percuţie de excepţie, pentru că vom inunda întreaga plajă cu old jazzy samples, strecurate în ritmuri electroswing şi trip hop“, anunţă organizatorii, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. Atât vintage, cât şi inovativă, muzica Boogie Belgique este perfectă de dansat la plajă. Concertul va avea loc de la ora 22.00.
 
Pentru constănţenii şi turiştii care vor să-şi descreţească frunţile, Cuba Bar va fi gazda unui spectacol de stand-up comedy. Evenimentul, programat pe 1 august, de la ora 21.30, îi va avea drept protagonişti pe Doru Mihăilescu şi Cristian Dumitru. Un bilet costă 10 lei.
 
În ultima seară a festivalului „Folk You! Florian Pittiș“, sâmbătă, vor evolua Claudiu Pălălae, câştigătorul trofeului „Folk You! Florian Pittiş“ 2014, Tatiana şi Marius Ojog, Maria Gheorghiu, Adrian Sărmășan, Zoia Alecu, Emeric Imre şi Jimi El Laco, Florin Chilian, Dan Andrei Aldea, Nicu Alifantis şi Pasărea Rock.
 
Sâmbătă seară, Alina Manole şi Raul Kusak vor susţine un spectacol în Vama Veche. „Muzical, (se) vor povesti în faţa voastră Alina Manole şi Raul Kusak. Voce şi pian, două minţi luminate, două firi artistice aparte - iată amestecul bun al unui concert cu rol… terapeutic“, precizează organizatorii, pe pagina oficială a evenimentului. Spectacolul, recomandat persoanelor peste 18 ani, va avea loc în localul Papa la Şoni, de la ora 11.00. Un bilet costă 25 de lei.

Duminică, 2 august. Concerte, stand-up şi teatru

Pe 2 august, pe plaja dintre Venus şi Saturn, va avea loc concertul „A whole new world“. Soliştii Smaranda Drăghici, Doru Iftene, Răzvan Săraru de la Opera constănţeană, Madeleine Pascu, de la Opera Naţională din Bucureşti, precum şi invitata specială Daniela Vlădescu, de la Teatrul de Operetă şi Musical din Bucureşti, vor transforma seara de 2 august în una de neuitat. Maestru de cor este Adrian Stanache. Intrarea este liberă, iar spectacolul începe de la ora 20.00.
 
Duminică, Roma Caffe va fi gazda spectacolului de stand-up comedy susţinut de comedianţii Bogdan Nistor şi Adi Bobo. Evenimentul este programat de la ora 21.00, iar un bilet costă 10 lei.
 
Pentru prima dată la Jupiter, duminică seară, de la ora 21.00, Compania teatrală „Vouă“ vine cu o comedie irezistibilă, intitulată „Școala de Agenți“. În amfiteatrul de la Jupiter, veţi putea urmări problemele primarului Răgălie, contestat de cei care l-au ales. În partea a doua a spectacolului, pot fi urmărite şase episoade din „Şcoala de Agenţi“, realizate pe baza unui text savuros, fiecare replică promiţând a provoca hohote sănătoase de râs. Biletele costă 25 de lei.
 
Inegalabilul Emeric Imre va concerta pentru publicul constănţean şi pentru turişti în localul Papa la Şoni, din Vama Veche. Recitalul este programat duminică seară, de la ora 23.00. Artistul va fi acompaniat de Jimi El Laco.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii