Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vecinii“ plajei lui Răducu Mazăre H2O Sport Events, care s-a ocupat de deschiderea Gravity Park, se pregăteşte de asalt

ro

19 May, 2015 00:00 6633 Marime text
Obişnuiţii sporturilor extreme pe apă (iar aici putem să îi punem în cap de listă pe cei din familia lui Radu Mazăre, în frunte cu acesta), precum kite-surfing, wind-surfing şi chiar kite-boarding cunosc bine plaja H2O din staţiunea Mamaia. Firma H2O Sport Events SRL, care deţine sectorul 1 de plajă, subsectorul 12 mai, este cunoscută şi pentru evenimentele pe care le desfăşoară acolo, concertele susţinute de Jessie J sau Jamiroquai fiind doar câteva dintre evenimentele care au adus plaja H2O în vizorul tuturor. Probabil acesta este unul dintre motivele care i-au determinat pe proprietari să solicite Primăriei Constanţa, prin intermediul ABADL, eliberarea certificatului de urbanism pentru extinderea beach-barului. Situată în Mamaia, este ultima plajă în direcţia nord, fiind localizată în dreptul fostei bariere spre Năvodari. Este, de asemenea, destul de aproape de plaja Cabo, afacerea lui Răducu Mazăre şi a mamei sale, Florianina Petcu, situată în subsectorul 5. Pe plaja H2O funcţionează, de la începutul sezonului estival, Surf Club-ul H2O. Pe lângă concursuri şi workshop-uri de sport extrem, aici au loc şi petreceri cu DJ cunoscuţi şi concerte live.
 
În anul 2008, H2O Sport Events s-a ocupat de evenimentul de deschidere a Gravity Park, skate park-ul din Tăbăcărie. „H2O a făcut echipă cu Primăria Constanţa pentru a realiza un proiect uriaş, Gravity Park fiind cel mai mare skate park din România şi din sud-estul Europei. Gravity Park va contribui cu siguranţă la dezvoltarea comunităţii de sport extrem şi la evoluţia riderilor români, meritul principal revenind Primăriei Constanţa, fără sprijinul căreia proiectul propus de H2O ar fi fost imposibil de realizat“, se arată într-un comunicat de presă emis pe 22 mai 2008 de către cei de la H2O, cu prilejul deschiderii parcului de distracţii pe roţi.

Inaugurare cu fast înainte de alegeri

Amintim că, în 2007, Primăria condusă de Radu Mazăre a atribuit contractul pentru construirea unui parc destinat iubitorilor de sporturi extreme. Gravity Park a fost inaugurat la finele lunii mai 2008, exact înainte de alegeri, cu mare fast, iar primarul a făcut... spectacol în faţa puştilor pe care dorea, cu orice preţ, să-i impresioneze. Căci un copil fericit înseamnă un părinte fericit, iar adultul mulţumit reprezintă, cu siguranţă, un votant entuziast. Investiţia municipalităţii a depăşit un milion de euro. Parcul a „mâncat“ nu mai puţin de 8.500 de metri pătraţi şi cuprinde zone separate de trial, dirt jumping, climbing, bouldering, skate şi role. Cât despre cei care se ocupă de firma H2O Sport Events SRL, aceştia sunt Iulian-Mihai Tache, născut în anul 1976, în Bucureşti, şi Mihail Spântoveanu, născut în 1968, în Bucureşti. Ambii asociaţi şi administratori deţin câte cinci părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Societatea a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Căderea Bastiliei. Capitalul social subscris al firmei este de 500 de lei, fiind compus din zece părţi sociale, valoarea uneia fiind de 50 de lei. Activitatea principală a societăţii este legată de activităţi sportive.
Mihail Spântoveanu mai este implicat şi în SC Adrenalin Production SRL, Createc Services SRL şi Rezervaţia X SRL, în cea din urmă fiind partener cu Mihai Tache.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii