Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Popescu, șeful Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța, se pensionează. Ce i-au pregătit colegii (galerie foto)

ro

03 Apr, 2017 10:44 7357 Marime text



După 25 de ani în care a condus Servciul de Ambulanță al Județului Constanța, Vasile Popescu iese la pensie. Cu acest prilej, colegii i-au pregătit și o surpriză, un tort și un mesaj prin care le mulțumește celui care a condus unitatea în această perioadă. 

„3 aprilie 2017, un nou început. Pentru 25 de ani de manageriat în care am evoluat, am fost puternici, am fost buni. Vă mulțumim! SAJ Constanța”, este mesajul colegilor de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța. 


Având în vedere acest fapt, Vasile Popescu a ținut să spună câteva cuvinte de momentul important al vieții în care a ajuns. 

„Cei 25 de ani de condus Serviciul de Ambulanță a însemnat o perioadă care mi-a oferit foarte multe satidfacții profesionale, și nu numai. A însemnat închegarea unui colectiv cu oameni minunați, pe care îi las cu un potențial extraordinar, care sunt, alături de unitate, sunt în top la nivel național. Îi las cu încredere că vor duce mai departe performanța. Sunt foarte mândru că am lucrat aici, cu asemenea oameni, care trebuie să ducă mai departe activitatea de asistență medicală de urgență pentru locuitorii județului Constanța. Vreau să le mulțumesc pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Acest sfârșit de activitate în segmentul public înseamnă, de mâine, poimâine, un început de activivtate în sectorul privat, mai mult pe parte socială, decât pe parte medicală”, a declarat Vasile Popescu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii