Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va avea 16 locuri Municipiul Constanţa se îmbogăţeşte cu o parcare!

ro

29 Jul, 2016 00:00 1290 Marime text


Primăria municipiului Constanţa, prin Confort Urban SRL, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Amenajare parcare - 16 locuri de  parcare“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Parcarea va fi amenajată pe strada Madrid din municipiul Constanţa.
 
Terenul are următoarele vecinătăţi: la nord - trotuar pietonal, la sud - trotuar pietonal, la est -  trotuar pietonal, la vest - strada Madrid.
Suprafaţa terenului studiat, situat de-a lungul străzii Madrid, este de 334 mp.
 
Se propune amenajarea a 16 locuri de parcare, executate prin asfaltarea şi marcarea zonei vizate. Locurile de parcare vor avea dimensiunile 2,50 m x 5,00 m în plan. De asemenea, vor fi amenajate pante de scurgere a apelor meteorice către marginile parcării propuse, pentru a evita acumularea apelor sub forma de bălţi pe platforma nou executată. Conform normelor de urbanism în vigoare, zonele rămase libere adiacente zonelor carosabile şi pietonale se vor amenaja ca spaţii verzi, acestea constituind elemente unitare de ambientare şi protejare a platformelor, cu valori economice corespunzătoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii