Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uzzy de la BUG Mafia, batut intr-un bar din Timisoara

ro

30 Jan, 2009 21:44 1259 Marime text

Solistul formaţiei Bug Mafia, Alin Demeter (Uzzy), este internat la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce a fost bătut de persoane ramase neidentificate, într-un bar din zona centrala a oraşului.

Potrivit romanialiberă.ro, citat de Mediafax, Uzzy petrecea, în noaptea de joi spre vineri, alături de câţiva prieteni, într-un bar din centrul Timişoarei, când la un moment dat, spre dimineaţă, între grupul cu care se distra solistul şi doi bărbaţi din local ar fi început o cearta aprinsă.

În urma conflictului au fost răniţi solistul Bug Mafia şi un alt tânăr, iar angajaţii barului au chemat imediat ambulanta, insa la spital a fost transportat doar Uzzy. „Nu-şi aminteşte absolut nimic, cine l-a agresat, cauzele accidentului. Este lovit la cap, cu multiple vânătăi la cap şi pe spate, cu trei tăieturi, cu fractura la un degetul mâinii stângi", a declarat medicul Adriana Blagniceanu de la Spitalul Municipal din Timişoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al judeţului Timiş, Sergiu Rus, două persoane au fost rănite. „În momentul în care poliţiştii au venit la faţa locului, una dintre persoane părăsise localul de noapte".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii