Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmele tragediei ce a avut loc în km. 4-5 din Constanța încă sunt vizibile. Viața locatarilor reintră în normal. O femeie și-ar fi ucis fetița și a incendiat apartamentul (galerie foto-video)

ro

08 Sep, 2017 12:48 4372 Marime text
În noaptea de 31 august spre 1 septembrie un teribil incendiu a iznucnit într-un bloc situat pe bulevardul AUrel Vlaicu din Constanța, în apropierea Unității Militare din Km. 4-5. O femeie și fetița ei de un an și jumătate au fost găsite carbonizate, iar o fetiță de trei ani a scăpat cu viață datorită intervenției prompte a unui vecin care nu a stat pe gânduri atunci când a auzit străgătele acesteia de ajutor și a spart ușa de la intrare. 

Noaptea respectivă a fost una de groază pentru locuitorii imobilului de patru etaje care au fost evacuați din apartamente. Mai multe locuințe din bloc sunt racordate la gaze și era pericolul unei explozii. 

În zonă au fost trimise și mai multe echipaje de AMbulanță și SMURD care au acordat îngrijiri medicale celor care au fost răniți sau s-au intoxicat cu fum. 

Ulterior aveau să iasă la iveală detalii cutremurătoare din ancheta demarată de procurori. Femeia de 33 de ani și-a înjunghiat fetița de un an și jumătate după care  aincendiat apartamentul. 

Acum la o săptămână de la incendiul devastator viața locatarilor din blocul respectiv reintră în normal. Vecinul care locuiește deasupra apartamentului respectiv își schimbă fereastra termopan afectată de flăcări. Pe casa scării se văd încă urmele incendiului. 

De remarcat că apartamentul în care locuia femeia de 33 de ani urma să fie racordat la rețeaua de gaze. 

Apartamentul este în continuare sigilat, ancheta nefiind încă finalizată. 

Sursa foto video: ZIUA de Constanța

Citește și: 

Constanța. Detalii cutremurătoare. Femeia decedată în incendiul din Km. 4-5 și-ar fi înjunghiat fiica de doi ani și apoi a dat foc locuinței

UPDATE. Explozie urmată de un incendiu într-un apartament din Constanța. Pompierii chemați în ajutor. O mamă și copilul ei au ars de vii în casă (galerie foto + video)

UPDATE Tragedie. Imagini șocante de la explozia de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Mama și fiica arse de vii. Un vecin a salvat celălalt copil. Mulți evacuați din bloc (galerie foto+video)

Medicii, despre starea victimelor din incendiul de azi-noapte. O mamă şi copilul ei şi-au pierdut viaţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii