Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Următorul pas după ce Comănescu a preluat Dobrogea TV Media Consulta Regie a devenit Dobrogea Media SRL

ro

18 Dec, 2015 00:00 4500 Marime text
Pe undeva prin luna iulie, cunoscutul om de afaceri Gabriel Comănescu a încercat să preia televiziunea de ştiri Dobrogea TV de la Mihai Craiu, cel care deţinea societatea Media Consulta Regie SRL din Constanţa. Nu a reuşit, pentru că s-a pus de-a curmezişul Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). Practic, Craiu solicita acordul CNA privind modificarea acţionariatului.
 
Decizia poate fi consultată AICI
 
Potrivit documentelor depuse la CNA, la acea vreme, asociaţii societăţii Media Consulta Regie SRL erau: Media Consulta Internaţional SRL (asociat unic Mihai Craiu) - 95% şi Mihai Craiu - 5%. În şedinţa din 24 septembrie, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au decis să acorde societăţii Media Consulta Regie SRL OK-ul pentru modificarea acționariatului societăţii. CNA a aprobat în unanimitate solicitarea.

Media Consulta Regie SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 284, clădirea C1. Societatea a fost înfiinţată în anul 2011 şi are un capital social de 200 de lei. Asociat persoană juridică este, din iunie, Atelier Media SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, incinta Port, dana 34, camera 43B. Este singurul asociat. Administratorul firmei este Alin-Cezar Vintilă, iar domeniul acesteia vizează „activităţi de difuzare a programelor de televiziune”.
 
Potrivit datelor publicate recent în Monitorul Oficial al României, Atelier Media SRL, asociatul unic, a decis schimbarea denumirii firmei, din Media Consulta Regie SRL, în Dobrogea Media SRL, conform unei dovezi emise în luna august 2015.

Citeşte şi
Gabriel Comănescu a preluat Dobrogea TV! 

Media Consulta Regie SRL era cea care deţinea de fapt licenţa audiovizuală prin reţele de comunicaţii electronice (cablu) pentru televiziunea Dobrogea TV. La rândul ei, societatea este deţinută de asociatul Atelier Media SRL, având sediul în Constanţa, incinta Port, dana 34, reprezentată de Isabela Cristina Bucur. Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în 2014, într-un sediu cu care există un contract de comodat din data 15.04.2010 emis de Grup Servicii Petroliere SA (deţinut de Gabriel Comănescu). Capitalul subscris al acestei societăţi este de 500 de lei.
Asociaţii firmei sunt Alexandru Cătălin Matei, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2% / 2%, Alin Cezar Vintilă, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2% / 2%, Lucian Pascu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2% / 2%, şi Gabriel Valentin Comănescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 94% / 94%. Administrator este Camelia-Claudia Ţivichi. Obiectul de activitate al firmei constă în „activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii