Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update3. Managerul Căpăţînă neagă prezenţa carcalacilor/Dragomir – „Rezolvăm problemele în ordinea priorităţilor“ Un colonel din Constanţa îi scrie ministrului Sănătăţii despre salonul groazei din Spitalul Judeţean Constanţa

ro

22 Apr, 2015 01:49 3833 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • oarepanacand 04 May, 2015 20:59 Domnul doctor Dănuț Căpățînă încearcă să dreagă busuiocul, dar chiar și el știe că afirmațiile lui nu prea au acoperire. O singura măsură ar putea avea efect pentru eradicarea carcalacilor și anume gazarea, repetată de 2-3 ori la interval de patru săptămâni atat cât durează ciclul reproductiv la acești gândaci, de la depunerea ouălor până la ecluzarea larvelor. Dar acest lucru este imposibil fără "golirea" spitalului de pacienți și personal și prezintă un real pericol pentru locuitorii din imediata vecinătate a spitalului. De asemenea ținând cont de multe amănunte legate de clădirea spitalului, de labirintul de țevi și cabluri care traversează spitalul în lung și-n lat, în sus și-n jos, șne putem da seama că onor carcalacii (oare de ce nu este acest cuvânt și-n DEX?), au o foarte mare marjă de opțiuni din care pot alege unde să plece când pe un etaj se face dezinsecție, urmând a reveni după ce se mai "primenește" aerul. Legat de afirmația că în Spitalul Clinic Județean Constanța, nimeni nu cumpără medicamente sau materiale sanitare, adcest lucru este adevarul gol goluț. În spital nu cumpără nimeni, toată lumea cumpără de la farmaciile apărute ca ciupercile în jurul spitalului. Păi nu?
  • Damian 03 May, 2015 17:37 Cum poate domnul Manager sa spuna ca nu se cumpara medicamente cand tocmai ieri 02.05.2015 am fost nevoiti sa cumparam medicamentele pentru fratele meu internat la etaj 2. Si inca nu se stie de luni cand v-a face analizele sa nu fie nevoie sa cumparam alte medicamente. si ca fim crezuti avem si bonul de casa de la farmacia de la intrare in spital
  • ramona 29 Apr, 2015 14:55 Foarte adevarat! Pacientii nu mint chiar daca dl. meneger se face ca ploua!
  • georgiana 23 Apr, 2015 12:20 Este foarte adevarat. Este plin de gandaci....plin plin plin. Sectia de neurochirigie este plina de gandaci. Am fost aolo internata cu un copil de 6 ani si nu am dormit noapte pentru a imi putea feri copilul de gandaci.....este groaznic si cand spun asta nu exagerez cu nimic. A trebuit sa ne mutam la un alt spital privat ca sa nu mi se imbolnaveasca un copil proaspat operat.
  • vasile 22 Apr, 2015 21:10 Dr.Capatina va aduc doua bonuri fiscale cu medicamentele cumparate unei paciente internate datate 21.04 si 22.04.si lista data de pe sectie cu medicamentele ce sunt necesare.
  • pacient 22 Apr, 2015 14:21 asa e NU pacientii cumpara medicamente si papersi... ci rudele lor!