Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius“ din Constanța caută firmă de pază (document)

ro

06 Sep, 2016 14:42 3434 Marime text
Universitatea „Ovidius“ din Constanța anunță că organizează licitație publică pentru atribuirea contractului de pază și ordine publică.
 
Contractul cu firma câștigătoare ar urma să fie încheiat pe o durată de 15 luni. Conform anunțului publicat pe site-ul licitatiapublica.ro, valoarea estimată a investiției se ridică la 2.604.705 lei, sumă fără TVA inclusă.
 
Garanția de participare, conform documentului citat este de 31.091 lei, sumă care poate fi depusă și în euro, la cursul zilei afișat de BNR.
 
Garanția de execuție: Contract privind asigurarea de răspundere civilă a societăților de pază și ordine publică, a cărui poliță de asigurare să aibă o valoare de minimum 2.200.000 de lei, pentru daune aduse beneficiarului pe parcursul derulării contractului. Contractul de asigurare va fi valabil pe toată perioada derulării contractului de prestări serviciu pază și ordine publică.
 
Criteriul de adjudecare a licitației este prețul cel mai scăzut, iar atribuirea se va face prin simplificată internă.
 
Documentația pentru obținerea caietului de sarcini se poate depune până vineri, 9 septembrie 2016.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 septembrie 2016, ora 10:00.
 
Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să mențină oferta este de 90 de zile, începând de pe 12 septembrie 2016.
 
Ofertele se depun la sediul Universității „Ovidius“ din Constanța, la Direcția General Administrativă, Biroul de Achiziții Publice, bulevardul Mamaia, nr. 124, Cămin nr.1, parter, camera 17.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de participare la licitaţie şi caietul de sarcini aferent procedurii publice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii