Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius“ are sau nu autorizaţie de securitate la incendiu pentru obiectivele aflate în patrimoniu? (document)

ro

06 Feb, 2017 00:00 1860 Marime text
Recent, pe licitatiapublica.ro, Universitatea „Ovidius“ a anunţat că intenţionează să achiziţioneze servicii de elaborare a documentaţiei tehnice în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu pentru obiectivele aflate în patrimoniul instituţiei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 10 februarie, ora 16.00. Acestea trebuie să conţină propunerea tehnică şi propunerea de preţuri pentru fiecare obiectiv în parte.
 
Iată locaţiile pentru care se solicită prestarea serviciilor necesare obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu: zona Campus (corp A, corp B, modulul tehnic, laboratoare de cercetare în domeniul surselor regenerabile), clădiri situate pe bulevardul Mamaia nr. 124 (spaţii de învăţământ plus extindere, biblioteca universitară, extindere bibliotecă universitară), corp cantină - depozit central, laborator + depozit - Facultatea de Ştiinţe ale Naturii, amfiteatru + laboratoare Facultatea de Inginerie Mecanică, arhiva centrală, cămin C1, cămin C2, Facultatea de Construcţii, clădiri ale Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport situate pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, spaţii de învăţământ, spaţii de recuperare, pistă alergare, Facultatea de Medicină Dentară de pe strada Ilarie Voronca, Facultatea de Medicină Dentară de pe strada Corbului, Facultatea de Ştiinţe Economice de pe strada Ion Vodă, Facultatea de Farmacie de pe strada Nufărului, Facultatea de Farmacie de pe strada Dealului, cămine faleză Nord (cămin Faleză Nord 1, cămin Faleză Nord 2, cămin Faleză Nord 3).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta lista detaliată a locaţiilor pentru care se solicită prestarea serviciilor necesare obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii