Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02550 cumpără submersibile fără echipaj, care vor fi livrate la Constanţa (document)

ro

24 Aug, 2016 00:00 3049 Marime text

 
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02550 Bucureşti anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii, prin procedură restrânsă, pentru atribuirea contractului „Submersibile fără echipaj, în valoarea estimată de 4.595.340 de lei, fără TVA. Unitatea Militară 02550 Bucureşti are sediul pe Drumul Taberei nr. 9-11, Sector 6.
 
Potrivit anunţului de participare, publicat pe licitatiapublica.ro, executarea lucrărilor, livrarea sau prestarea vor avea loc în Constanţa. Termenul de finalizare a contractului este de nouă luni începând de la data atribuirii. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 26 septembrie, ora 16.00, urmând ca acestea să fie deschise la 27 septembrie, ora 10.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 45.000 de lei.
Una dintre condiţiile pe care trebuie le îndeplinească ofertanţii se referă la media cifrei de afaceri anuală, pe ultimii trei ani financiari încheiaţi, care trebuie să fie de 4.595.340 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţie de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Gabriel Beniamin Les, Cătălin Adrian Moraru, Niculae Vlaicu, Dan Codrescu, Aurelian Pricope, Roxana Lăcrămioara Dieanu şi Mădălin Marcel Grigore Radu.
 
Submersibilul este o navă care are posibilitatea navigaţiei mixte, la suprafaţă şi în imersiune. Termenul de submarin desemnează în special navele militare în scopul camuflării unui atac, iar cel de submersibil face referire la navele civile de cercetare submarină, intervenţie şi lucrări la mare adâncime, transport.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţia organizată de Ministerul Apărării, Unitatea Militară 02550 Bucureşti.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii