Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr susţinut de fundaţia lui Chiru va studia în Marea Britanie

ro

21 Mar, 2012 00:00 2437 Marime text

fundatiechiru2.jpgFundaţia Umanitară Christian Gigi Chiru a dat ieri publicităţii informaţii despre unul dintre cazurile în care s-a implicat.

Este vorba despre Dragoş Cărbunaru, un tânăr de 28 de ani care a aplicat, prin intermediul fundaţiei lui Chiru, la programul „Studiază gratuit în Marea Britanie", derulat de UK Study. Tânărul a aplicat pentru o bursă la cinci universităţi din Marea Britanie. De la patru dintre acestea el a primit răspuns pozitiv, iar două l-au acceptat, se pare, necondiţionat, fără testul de engleză IELTS, aşa cum se menţionează în comunicatul de presă al Fundaţiei Christian Gigi Chiru. Dragoş Cărbunaru a ales Universitatea Aberystwyth, Facultatea de Agricultură, unde a primit o bursă de 800 de lire.

fundatiechiru1.jpgÎn scrisoarea de mulţumire trimisă de tânăr fundaţiei, acesta menţionează că oportunitatea de a studia în Marea Britanie este o reală şansă pentru el şi, în sensul acesta, îi mulţumeşte preşedintelui fondator al fundaţiei, Gigi Chiru. Cărbunaru susţine că intenţionează să folosească toate cunoştinţele pe care le va dobândi în Anglia pentru a ajuta România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gabriel 04 Apr, 2012 11:37 buna ziua ma numesc gabriel sunt din constanta si sunt imobilizat in scaun cu rotile fac si eu un apel la fundatia gigi chiru daca ma poate ajuta cu cata suma poate pentru tratament de recuperare am programare pe 30 aprlie 2012 sanatate si nu mai bine