Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un spaniol, executat de Fiscul din Constanţa

ro

30 Jun, 2016 00:00 2308 Marime text
 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa scoate la licitaţie un bun imobil deţinut de societatea Hispano Inversiones Marenostrum SRL. Licitaţia va avea loc la data de 21 iulie, ora 13.00, la sediul AJFP din bulevardul Tomis nr. 312A.
 
Imobilul licitat reprezintă un teren intravilan în suprafaţă măsurată de 819 mp şi este situat în comuna Valu lui Traian, strada Ceairului nr. 14, lot 1. Preţul de evaluare sau de pornire a licitaţiei este de 51.216 lei, exclusiv TVA. Bunul imobil este grevat de următoarea sarcină: Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin ipotecă legală instituită conform Încheierii OCPI nr. 101085/ 22.10.2014.
 
Cei interesaţi de cumpărarea terenului sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare (sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare) ofertele de cumpărare. În cazul vânzării la licitaţie, aceştia trebuie să prezinte şi dovada plăţii taxei de participare, ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre Hispano Inversiones Marenostrum SRL

Societatea Hispano Inversiones Marenostrum SRL a fost înfiinţată în anul 2008 şi îşi desfăşoară activitatea în sediul din strada Curcubeului nr .3, municipiul Constanţa. Firma are un capital social integral vărsat de 200 de lei şi se compune din 20 de părţi sociale. Hispano Inversiones Marenostrum SRL are un singur asociat, Mari Colom Jose, născut la data 1.05.1947, în Cullera (Valencia), Spania.
 
Conform clasificării CAEN, activitatea principală a societăţii vizează „agenţiile imobiliare“.

Potrivit Registrului Comerţului, Mari Colom Jose mai este asociatul firmelor Gamoluci SRL şi Euro Hr Inmobiliarias SRL, ambele desfăşurându-şi activitatea în Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii