Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un Revelion pe litoral - între 638 şi 2.500 de lei

ro

18 Nov, 2008 03:00 1609 Marime text

statiunea_mamaia_panorama_04.jpgHotelierii de pe litoralul românesc şi-au pus la punct ofertele pentru sărbătorile de Crăciun şi Revelion. La ora actuală, cererea pentru pachetele speciale de iarnă este destul de mare, românii preferând litoralul românesc celui bulgăresc, deşi vecinii de la sud au oferte destul de ieftine, faţă de cele de la noi.

Cu două luni înainte de sărbătorile de iarnă, hotelierii de pe litoral şi-au „dezmorţit" simţitor ofertele pentru Crăciun şi Revelion. Deşi numărul unităţilor rămase deschise şi pe timpul sezonului rece a scăzut foarte mult, acestea le oferă turiştilor pachete speciale pentru sărbători.

Cele mai multe unităţi ofertante sunt de trei şi patru stele. Astfel, începând de la Mangalia şi până la Mamaia, turiştii români şi străini care vor să petreacă sfârşitul de an la malul mării au posibilitatea să aleagă între hoteluri care le pun la dispoziţie servicii de relaxare, programe sportive şi de agrement şi unităţi unde unde pot avea parte de trei sau patru nopţi liniştite. Toate, însă, au în program mesele festive de Crăciun şi de Revelion.

La Mangalia, la Hotel „President", de patru stele, ofertele sunt de patru, cinci sau şapte zile, cu pensiune completă. Pentru o cameră single de lux, patru nopţi de cazare costă 2.633 lei, în timp ce dubla standard este 2.495 lei. Pachetul de cinci nopţi cuprinde oferte de 2.949 lei camera single de lux şi 2.777 lei dubla standard, în timp ce oferta pentru şapte nopţi de cazare este de 3.581 lei single de lux şi 3.341 dubla standard. Pachetele cuprind nopţile de cazare, cu mic dejun inclus, cina festivă de Revelion, cu meniu special cu preparate tradiţionale, obiceiuri şi tradiţii româneşti, tombolă, program de divertisment, iar pentru cele două oferte de trei şi patru nopţi, este inclusă şi seara de Carnaval (dansul măştilor, concursuri, muzică de petrecere etc). Copiii până la trei ani au gratuitate la cazare.

La câţiva kilometri distanţă a fost deschis recent, în staţiunea Neptun, Clubul de Vacanţă „Mediterraneo". Unitatea oferă pachete de servicii în perioada 23 - 28 decembrie, cu cinci nopţi de cazare, micul dejun inclus, masă festivă la Restaurant „Mediterraneo". Tariful pentru pachetul de oferte este de 795 lei/persoană sau 1.590 lei/camera. Opţional, turiştii pot beneficia de plimbări cu căruţa, pentru vizionarea vânatului, urmată de cină vânătorească la Complexul de Vânătoare „Diana de Callatis-Negru Vodă" (78 de lei) şi de un barbecue party - 125 de lei/persoană. Pachetul de Revelion este de cinci nopţi de cazare şi include masa festivă, preţul ofertei fiind de 895 lei/persoană sau de 1.790 de lei/camera. Clienţii care doresc ambele oferte beneficiază de două nopţi gratuite.

Seri italiene şi orientale

La Olimp, într-una dintre vilele SC Neptun-Olimp, clasificate la patru stele, pachetul de cinci nopţi de cazare este 890 de lei/vilă sau 3.300 de lei/vilă.

La Eforie Nord, la Hotel „Europa", de patru stele, ofertele sunt cu totul originale. Crăciunul - ofertă de două nopţi de cazare, la preţul de 490 de lei/persoană, cuprinde dejunul festiv, o zi de relaxare la centrul SPA al unităţii hoteliere (acces la piscina interioară, fitness, saună şi jacuzzi). Pentru Revelion, pachetul de oferte cuprinde patru nopţi de cazare la preţul de 1.599 de lei. Serile speciale sunt, ca în fiecare an, punctele „forte" ale Hotelului „Europa": Seara Italiană, Seara Romeo şi Julieta, Seara Românească, Seara Orientală, Balul Mascat şi serile Romance şi Internaţională.

În nordul litoralului, la Hotel „Iaki" din Mamaia, unitate de patru stele, pachetele speciale de Revelion cuprind trei nopţi de cazare - 1.720 lei/sejur/persoană, în timp ce la Hotel „Vega", de cinci stele, pachetul de trei nopţi de cazare este 1.920 de lei/persoană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii