Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost consilier local din Năvodari şi-a făcut o firmă de construcţii rezidenţiale

ro

05 Nov, 2016 00:00 3132 Marime text
Valentin Emanuel Tucan, fost consilier local din Năvodari, fratele lui Jean Paul Tucan, şi-a făcut o nouă afacere.
 
În baza cererii şi actelor doveditoare depuse la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii North Construct Inc SRL.
 
Noua firmă va avea sediul social în Năvodari, strada T2 nr. 107, iar domeniul principal de activitate constă în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Fondatorii societăţii sunt Anca Tudoraşcu, domiciliată în Constanţa, şi Valentin Emanuel Tucan, domiciliat în Năvodari, care are şi funcţia de administrator.
 
North Construct Inc SRL va avea un capital social integral vărsat de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Decizia de autorizare, constituire, înmatriculare şi înregistrare a societăţii Gaviota Travel SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Precizăm că Valentin Emanuel Tucan este fost consilier local din Năvodari, iar fratele său, Jean Paul Tucan, a demisionat din PNL în 2014. Numele lui apare şi în Mira Vesctom SRL (radiată).

Sursă foto: ZIUA de Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii