Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean administrator public al Capitalei

ro

31 May, 2017 16:29 2685 Marime text
Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti, la concursul organizat în data de 31 mai 2017 pentru ocuparea postului vacant de administrator public la Primăria Municipiului Bucureşti a fost declarat admis Sorin Chiriţă care a obţinut punctajul 95,66. 

Contestaţiile pot fi depuse în termen de 24 de ore de la data afişării rezultatelor. Sorin Chiriţă a fost singurul candidat care a participat şi la proba interviu, ceilalţi trei candidaţi (Constantin Drăgan, Marian Pavel Popoacă şi Bogdan Alexandru Suditu) fiind respinşi după proba scrisă din cadrul concursului. 

Pe siteul său, www.sorinchirita.ro, Sorin Chiriţă se prezintă astfel: 

"Născut în Municipiul Constanța, Județul Constanța, la data de 20 mai 1978.
Licențiat în științe economice, psihologie și drept. Masterat în drept și absolvent de studii postuniversitare de specializare în management.
De asemenea, absolvent al cursurilor de management al infrastructurilor critice, dezvoltare regională durabilă, evaluarea proprietăților imobiliare, achiziții publice, managementul proiectelor, urbanism, evaluarea proiectelor, mediere și psihopedagogie.
Activitatea profesională între anii 2003 – 2017: Economist și Director Executiv al Centrului pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională, Director General al Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Coordonator al Polului Național de Creștere Constanța (ADR Sud-Est), Coordonator Dezvoltare Urbană * Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (ADR Sud-Est) și Președinte al Consiliului de Administrație Provizoriu al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București – RADET.
Din data de 11.10.2016 – Administrator Special al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București – RADET (în insolvență)". 


Sursa foto: www.sorinchirita.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii