Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un angajat al SC Lara New Construct SRL, găsit mort pe o navă în construcţie

ro

08 Dec, 2015 00:00 3711 Marime text


Sâmbătă, un tânăr a fost găsit mort pe o navă aflată în construcţie în cadrul DMHI Mangalia. Poliţiştii şi inspectorii ITM Constanţa au început cercetările. Este vorba despre Florin Lucaci, în vârstă de 24 de ani. Băiatul lucra la societatea Lara New Construct SRL, informaţie confirmată, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, de inspectorul-şef adjunct al ITM Constanţa, Marian Becheanu.
 
După ce s-a apelat 112, la faţa locului au ajuns cadrele medicale, fiind declarat decesul. „A fost găsit la sol, pe fundul navei. Nu avea urme de violenţă şi nu se vedea nici sânge. Este prea devreme să vorbim despre o cauză. Aşteptăm rezultatele necropsiei. Au fost identificaţi martorii, iar acum aşteptăm“, a mai spus Marian Becheanu. Evenimentul este cercetat de o comisie formată din inspectori de muncă ai ITM Constanţa şi poliţişti, care vor stabili împrejurările şi cauzele producerii evenimentului.

Despre Lara New Construct MDR SRL

Înfiinţată în anul 2013, societatea are sediul social în municipiul Mangalia, strada Portului. Firma este deţinută de Mihai Iulian Dragoş şi Mihai Emona-Rădiţa. Ambilor asociaţi le revin câte 30 de părţi sociale (câte 50% din capitalul social). Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „construcţia de nave şi structuri plutitoare“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii