Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an plin de realizări la SC Termica Distribuţie Năvodari SRL Alexandru Manu - „A fost un an relativ bun“

ro

09 Dec, 2014 00:00 2465 Marime text
Străzi asfaltate şi lărgite, locuri de joacă pentru copii, parcări, trotuare, spaţii verzi şi piaţete sunt doar câteva dintre lucrările executate în acest an de angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL. Prin aceste lucrări, administraţia locală face tot posibilul pentru ca cei care locuiesc în oraşul Năvodari să beneficieze de condiţii decente de trai.
 
Directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandu Manu, ne-a dezvăluit că anul care se încheie a fost unul relativ bun, cu toate au fost mai puţin bani. „Anul acesta, am reuşit să asfaltăm patru străzi: Mălinului, Mesteacănului, Liliacului (pe jumătate) şi aleea Midiei. De asemenea, au fost înfiinţate nouă parcări, patru locuri de joacă şi piaţete. Nu în ultimul rând, am lucrat la anveloparea a 13 blocuri din oraş“, ne-a povestit Alexandru Manu. Potrivit directorului societăţii, au fost amenajate parcări în zona blocurilor H2-H6, R7, R1, RA1, R5, 9 Sud, P13, între străzile Grădinilor şi Muzicii, pe aleea dintre străzile Cabanei şi Petrolului.

Mai trebuie precizat că, în zona blocului R7, pe lângă parcarea nou înfiinţată, a fost amenajată şi o zonă verde pentru locuitorii din Năvodari. Angajaţii Termica Distribuţie au mai amenajat o piaţetă în zona blocului R5. Cele patru străzi - Mălinului, de 500 de metri, Mesteacănului, de 700 de metri, Liliacului şi aleea Midiei, au fost lărgite, pietruite şi asfaltate. Tot aici au fost amenajate şi refăcute trotuarele. Directorul societăţii Termica Distribuţie SRL, Alexandru Manu, ne-a mai spus că, pentru cei mai mici locuitori ai urbei, au fost înfiinţate noi locuri de joacă în zona blocurilor R7, R5, P1 Taşaul şi lângă 20S. În acest fel, infrastructura rutieră din localitate cunoaşte o dezvoltare semnificativă, administraţia locală răspunzând nevoilor de modernizare solicitate de locuitori.

Gardul Liceului „Lazăr Edeleanu“, refăcut

O altă lucrare de importanţă pentru infrastructura locală priveşte siguranţa în instituţiile din oraş, iar angajaţii societăţii au lucrat şi la refacerea gardului Liceului „Lazăr Edeleanu“. „Gardul vechi putea fi considerat un real pericol inclusiv pentru trecători, să nu mai spunem de elevii care studiază în unitatea de învăţământ, aşa încât lucrarea pe care o executăm se impunea. Placăm cu travertin, iar costurile se ridică la suma de 120.000 de lei“, a mai povestit directorul Termica Năvodari.

Planuri de viitor

În ceea ce priveşte planurile pentru anul 2015, directorul societăţii susţine că angajaţii vor avea de executat mai multe lucrări pentru îmbunătăţirea infrastructurii din oraş. „Pentru viitor, avem mai multe proiecte de amenajare a parcărilor în oraş. Vom înfiinţa parcări în zona blocurilor R2, R3, R6, precum şi în spatele blocurilor de pe strada Mării“, a conchis Alexandru Manu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii