Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Trenuri care circulă de la sau către Constanța afectate de un accident feroviar. Ce măsuri au fost luate

ro

15 Jul, 2017 11:37 4638 Marime text
Circulația feroviară între Țăndărei și Murgeanca este închisă din cauza deraierii  în cursul acestei dimineți a unui tren de marfă.
 
Începând din intervalul orar 08.57 – 10.00 următoarele trenuri sunt afectate și  oprite în stațiiile Murgeanca hm și Movila hm.

- IR 1970 Galați – Constanța
- R 8221 Buzău – Constanța
- R 8222 Constanța – Buzău

Pasagerii  de la aceste trenuri vor fi trasbordați cu mijloace auto între stațiile Murgeanca hm și Movila hm și retur, de unde  vor continua călătoria către stațiile  Constanța și Buzău cu trenuri suplimentare.
 
La acest moment echipe feroviare sunt la fața locului și intervin pentru eliberarea linei și reluarea circulației în condiții de siguranță.
 
Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate și vor să renunțe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, in vigoare. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.
 
Prioritatea ceferistilor este ca transportul pasagerilor să se desfășoare conform procedurilor privind siguranța circulației. 
 
Informații despre modificările produse în traficul feroviar: 021/9521

UPDATE. ora 16.00

S-a redeschis circulația trenurilor, cu tracțiune Diesel, pe un fir între Murgeanca - Țăndărei. De la această oră, pasagerii vor călători fără transbordare auto, direct cu trenurile:
 
R 8224 Constanța - Buzău.
 
R 8223 Buzău - Constanța
 
R 1971 Constanța - Galați


UPDATE. ora 13.40

Doarece circulația feroviară pe linia Țăndărei - Murgeanca este în continuare închisă , la trenurile cu plecare din Constanța și Buzău și care au ca destinație finală Buzău, Constanța și Galați, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloce auto între Movila - Murgeanca și retur.
 
-R 8224 Constanța (plecare 16.08) - Fetești (plecare 18.02) - Movila - Țăndărei - Murgeanca - Buzău va circula pănă la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanța Murgeanca - Buzău.
 
-R 8223 Buzău (plecare 16.20) - Murgeanca - Tăndărei - Movila - Fetești - Constanța va circula până la Murgeanca, de la Murgeanca la Movila se asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanța Movila - Constanța.
 
-IR 1971 Constanța (plecare 18.35) - Fetești (sosire 19.48) - Movila - Tăndărei - Murgeanca - Galați va circula până la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanța Murgeanca - Galați.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii