Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Trenul Mărţişor“ Primele vagoane modernizate ieşite din fabrică au ajuns la Constanţa (galerie foto + video)

ro

02 Mar, 2016 00:00 2974 Marime text

 
„Trenul Mărţişor“, format dintr-o garnitură compusă din primele vagoane modernizate ieşite din fabrică la începutul anului 2016, a ajuns, ieri, la Constanța.
 
„1 Martie, CFR Călători îmbracă haine de primăvară, punând în circulaţie «Trenul Mărţişor», cu plecare la ora 9.30 din Bucureşti - Gara de Nord către Constanţa (sosire la 11.58). Cu această ocazie, reprezentanţi feroviari vor oferi doamnelor şi domnişoarelor un mărţişor-simbol, atât în Bucureşti, cât şi în alte locaţii feroviare din ţară“, informa CFR Călători, prin intermediul unui comunicat.
 
„Trenul Mărţişor“ este format dintr-o garnitură compusă din primele vagoane modernizate ieşite din fabrică la începutul anului 2016, iar tracţiunea a fost realizată cu locomotiva HORA, cea care promovează tradiţia şi simbolurile româneşti.
 
Se pare că vagoanele îndeplinesc cerinţele de operabilitate şi dispun de sisteme de climatizare şi de informare, oferind călătorilor condiţii sporite de confort. Cei care au călătorit cu acest tren sunt încântaţi, mai ales că, pentru unii dintre ei, este prima dată când se urcă într-un tren special. Au spus că au călătorit foarte bine şi că a fost foarte cald în tren. „Este foarte bine faţă de celelalte trenuri spre Constanţa“, a spus o femeie care a călătorit cu acest tren.
 
Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii