Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tranzacție efectuată de soția primarului Decebal Făgădău. Centrul Cardioscan din Constanța preluat de Spitalul Monza

ro

19 Jul, 2017 21:26 7563 Marime text
Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară și cardiologie intervențională din țară, parte a grupului “Policlinico di Monza” din Italia, a preluat centrul Cardioscan din Constanța, care furnizează, chiar din incinta Spitalului Județean, investigații în explorarea bolii coronariene, informează profit.ro.  

Contractul a fost semnat recent de președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Monza, Carmen Drăgan, cu cei doi acționari ai Cardioscan, Monica Gaitanidis-Făgădău, soția lui Decebal Făgădău, primar al Constanței, și Bogdan Mut-Vitcu, medic cardiolog din Timișoara. 

Cardioscan face parte din Cardiolife, centru medical de înaltă performanță în domeniul cardiologiei intervenționale, lansat în Timișoara, astăzi cu sediul tot în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cardioscan a încheiat anul trecut cu un profit net de 767.515 lei, la o cifră de afaceri de aproape 4 milioane lei. Spitalul Monza a fost deschis în iulie 2012, în urma unei investiții de 40 milioane euro, având ca specializare inițială chirurgia cardiovasculară. Ulterior, au fost adăugate noi specialități precum neurochirurgie, urologie, pediatrie.

Sursa: profit.ro 

Citește și: 

Pe cât s-au înţeles! ZIUA de Constanţa prezintă contractul Cardioscan încheiat cu Spitalul Judeţean valabil 15 ani! (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii