Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update. Tragedie pe şosea. A fost activat Planul Roşu. Cinci persoane, printre care şi doi copii au murit într-un teribil accident în zona Pădurea Sarului

ro

24 Apr, 2017 17:09 17067 Marime text
Cinci persoane, printre care şi doi copii, de 3, respectiv 5 ani, au murit în această după amiază într-un teribil accident rutier petrecut pe DN65, între Slatina şi Balş, zona Pădurea Sarului(kilometrul 33). Conform Infotrafic în accident au fost implicate un autoturism şi două autotrenuri. 

Imediat a fost activat planul roşu de intervenţie iar la fața locului au intervenit 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și 3 echipaje medicale SAJ Olt.

În urma impactului foarte violent o persoană a murit pe loc, iar alte patru, printre care şi doi copii au ajuns la spital în stare foarte gravă. Din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa, acestea fiind declarate decedate. 

Potrivit unor surse, printre cei decedaţi se află o familie întreagă, mama (33 de ani), tatăl (38 de ani) şi cei doi copii, cu toţii pasageri într-un autoturism Ford înmatriculat în Craiova. 

Din cauza accidentului în care au fost implicate trei autovehicule, circulaţia rutieră pe DN65 se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ

Update: ora 17.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17.20, se circulă în condiţii normale pe DN65 Slatina – Balş.Reamintim că, din cauza unui grav accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, circulaţia s-a desfăşurat îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 33(Pădurea Sarului).

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii