Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tolea l-a "mitraliat" pe Claudiu Florescu

ro

04 Aug, 2008 00:00 1778 Marime text
Atasamente: 1217789792.pdf
1217775255.jpg

Fostul sot al Magdei Ciumac a venit la evenimentul din Mamaia alaturi de mama si fiul sau, Sasa

Numele grele din cadrul competitiilor de MMA (Mixed Martial Arts), precum Catalin Zmarandescu, Todd Medina sau Anatolie Ciumac, au luptat, vineri seara, intr-o cusca amenajata pe un teren de tenis din cadrul complexului sportiv Idu. A doua gala de lupte in cusca, organizata in Romania de Raluca Sandu si Todd Medina, a avut loc vineri noapte, la arena "Tenis Club Idu" din Mamaia. Pretul de 50 de lei pentru un bilet nu i-a speriat pe cei care au dorit sa-i vada la treaba pe Catalin Zmarandescu, Todd Medina, Anatolie "Tolea" Ciumac sau colosul de 160 de kilograme, Alexandru Lungu, si au umplut arena din cadrul complexului sportiv. De la eveniment nu au lipsit nici nume importante din lumea fotbalului si a afacerilor, precum presedintele FRF, Mircea Sandu, directorul executiv al echipei Rapid, Nicolae Manea, fostul patron al echipei Progresul, Constantin Iacov, dar si patronul formatiei FC Brasov, Ioan Neculaie, cel din urma fiind unul dintre sponsorii evenimentului. Alaturi de cei patru, a mai stat la masa si fostul candidat la Primaria Constanta din partea PD-L, Dorel Constantin Onaca. Dupa un knockout aplicat, in primul meci, de Gabriel Fluture lui Iulian Strungariu si victoria la puncte a lui Liviu Ionescu, a urmat lupta asteptata de toata lumea, cea in care au urcat in ring Catalin Zmarandescu si americanul Tom Clemens. Meciul, incheiat cu victoria garzii de corp a lui Gigi Becali, a dezamagit publicul prezent la arena Idu din Mamaia, fiind lipsit de spectaculozitate. A urmat lupta dintre organizatorul galei, Todd Medina, de sapte ori campion mondial la Ultimate Fighting Championship, si Brian Pardoe, incheiata repede de un procedeu care i-a adus victoria lui Medina, inainte de final.

Puya a cantat pentru "colosul" Lungu

Luptatorul basarabean Anatolie Ciumac, cunoscut in Romania mai ales prin presupusa sa implicare in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, a surprins publicul prezent la eveniment. Acesta s-a prezentat, inainte de lupta, cu o mitraliera de jucarie. Gestul sau a fost motivat de faptul ca arma ar fi pregatita pentru cei care l-au atacat in aceasta perioada la televiziune, in celebrul caz "Elodia". Desi, initial, a fost anuntat un adversar pe masura pentru Tolea, pana la urma, acesta a fost nevoit sa infrunte in ring un luptator mai slab cotat, Claudiu Florescu. Ciumac l-a "mitraliat", efectiv, cu pumni pe Florescu, castigand meciul inainte de limita. Acesta a salutat, la final, publicul care il aclama, imitand impuscaturile armei. Inaintea meciului, Tolea a stat in tribune, alaturi de mama si de baietelul lui, Sasa, acesta petrecand toata noaptea dinaintea galei in cluburile din statiunea Mamaia. Ultima partida a evenimentului - "Noaptea Judecatii" - a fost si cea mai spectaculoasa, scotandu-i din letargie pe spectatorii prezenti. Astfel, in ultima confruntare s-au intalnit "colosii" Alexandru Lungu si Tom "The Big Cat" Erikson, care, impreuna, aduna peste 300 de kilograme. Lungu a avut pe margine un sustinator special, Dragos Gardescu, cunoscut sub numele de Puya, de la trupa La Familia. De altfel, cantaretul i-a pregatit o melodie dedicata acestei lupte. La final, Lungu s-a impus prin knockout in prima repriza.

Raluca l-a ignorat Todd Medina

Pe tot parcursul galei "Noaptea Judecatii", organizatoarea evenimentului, Raluca Sandu, a fost intr-o continua miscare, incercand, de una singura, sa asigure buna desfasurare a evenimentului, fiind, de asemenea, insarcinata si cu asigurarea bunei dispozitii printre invitati. In tot acest timp insa, Sandu si Medina nu au fost vazuti petrecand niciun moment impreuna, desi singura clipa de liniste a fiicei presedintelui FRF a fost in timpul luptei pe care a disputat-o sotul sau.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii