Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tichetele valorice mai aşteaptă Primăria Constanţa, obligată de CNSC să reevalueze oferta Edenred România SRL (document)

ro

11 May, 2016 00:00 3365 Marime text


Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a admis contestaţia formulată de SC Edenred România SRL, în contradictoriu cu Municipiul Constanţa, în ceea ce priveşte licitaţia organizată pentru atribuirea contractului „Servicii de realizare a imprimatelor şi a serviciilor ce constau în asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în programul «Respect»“.
 
În acest sens, CNSC a anulat Raportul procedurii de atribuire nr. 56144/11.04.2016, în partea ce priveşte oferta contestatoarei şi rezultatul procedurii, şi comunicările privind rezultatul procedurii transmise contestatoarei şi ofertantei desemnate câştigătoare. De asemenea, Primăria Constanţa a fost obligată la reevaluarea ofertei SC Edenred România SRL şi la stabilirea rezultatului procedurii pentru achiziţia tichetelor valorice.
 
Reamintim că, prin contestaţia nr. 2809/15.04.2016, înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr. 11417/18.04.2016, depusă de SC Edenred România SRL, reprezentată convenţional prin SCA Păcuraru, Iliescu, Măzăreanu şi Asociaţii, prin avocat coordonator Cosmin Iliescu, privind procedura de cerere de oferte, organizată de Primăria Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, cu sediul procesual ales la Societatea Civilă Profesională de Avocaţi Ceparu şi Irimia, în Bucureşti, pentru atribuirea contractului „Servicii de realizare a imprimatelor şi a serviciilor ce constau în asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în programul «Respect»“, contestatoarea a solicitat anularea deciziei autorităţii privind rezultatul procedurii, comunicată cu adresa nr. 56178/11.04.2016, a raportului procedurii şi a tuturor actelor subsecvente acestuia, obligarea autorităţii contractante la reevaluarea documentelor de calificare, a ofertelor şi la desemnarea ofertei câştigătoare, cu aplicarea corectă a tuturor dispoziţiilor legale incidente în materie, iar în subsidiar, în măsura în care se constată abateri grave de la prevederile legislative şi nu mai pot fi dispuse măsuri de remediere, anularea procedurii.
 
Trebuie precizat că Municipiul Constanţa a organizat, pe data de 28 martie, o procedură de achiziţii pentru atribuirea contractului „Servicii de realizare a imprimatelor şi a serviciilor ce constau în asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în Programul «Respect»“. Potrivit anunţului de invitaţie nr. 385807/14.03.2016, publicat pe SEAP, valoarea estimată a contractului este de 579.810,35 de lei.

Patru agenţi economici au depus oferte de participare

Printre agenţii economici care au depus oferte de participare la licitaţia pentru atribuirea contractului menţionat se numără: SC Cuget Liber SA, Sodexo Pass România SRL, din Bucureşti, cu subcontractant Compania Naţională Poşta Română SA, Edenred Romania SRL, din Bucureşti, cu subcontractant Compania Naţională Poşta Română SA, şi Cheque Dejeuner Romania SRL, din Bucureşti, având ca subcontractant Compania Naţională Poşta Română SA.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza decizia CNSC la care facem referire. 

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii