Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari SRL continuă investiţiile Mai multe străzi au intrat într-un proces de pietruire şi asfaltare

ro

14 Jun, 2016 00:00 2018 Marime text
 

Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează la amenajarea tramei stradale pentru confortul locuitorilor, dar şi al turiştilor care ajung pe litoral. La aceste lucrări se adaugă şi înfiinţarea noilor parcări, dar şi a locurilor de joacă.


 
Astfel, potrivit lui Liviu Stan, directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, în prezent se lucrează la pietruirea străzilor D11 şi D15, situate în zona Depozitului 10: „Vorbim despre lucrări de pietruire şi asfaltare. Valoarea lucrării la strada D11 se ridică la 400.000 de lei, iar cea a lucrărilor executate la strada D15, la suma de 300.000 de lei“.
 
De asemenea, sunt executate lucrări de pietruire a mai multor străzi de pământ din oraşul Năvodari. „Este vorba despre străzile Labirintului, Recoltei şi Sibioarei. Investiţia pe care o vom realiza se ridică la 200.000 de lei“, a mai precizat Liviu Stan. Reamintim că angajaţii societăţii au amenajat, recent, o parcare vizavi de Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil“. Lucrările au vizat lărgirea zonei, iar parcarea a fost pietruită şi asfaltată. Locuitorii din zonă, dar şi cadrele didactice consideră realizarea unei astfel de parcări necesară, în condiţiile în care acest spaţiu se aglomerează frecvent, iar locurile de staţionare a maşinilor sunt adesea insuficiente.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii