Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teren de opt hectare, scos la licitaţie de ANAF. Cui aparţine şi câţi bani speră să recupereze instituţia statului

ro

09 Feb, 2017 00:00 3177 Marime text
Ministerul Finanţelor Publice, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, organizează licitaţie pentru vânzarea bunurilor imobile proprietate a debitorului SC Piatra Lux Extract SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Constanţa, bazar comercial Sat Vacanţă. Licitaţia va fi organizată pe 23 februarie, la ora 13.00, în Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A.
 
Vor fi scoase pentru prima dată la mezat bunurile imobile ale debitorului SC Piatra Lux Extract SRL: teren extravilan, neproductiv, tarla 99, parcela N483/1, în suprafaţă de 80.000 mp, situat în localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, având nr. cadastral 103726, înscris în Cartea Funciară nr. 103726 a localităţii Mihail Kogălniceanu. Proprietatea este grevată de următoarele drepturi şi privilegii: creditori, sarcini, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, cu sediul în bulevardul Tomis nr. 312A, ipotecă legal instituită conform Încheierii OCPI Constanţa nr. 87903/23.08.2016 şi nr. 111996/24.10.2016. Preţul de evaluare sau de pornire a licitaţiei este 512.969 de lei, fără TVA, în conformitate cu prevederile titlului VIII din Legea nr. 2272015 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, iar operaţiunea este taxabilă (cotă de TVA 19%).

Piatra Lux Extract SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înfiinţată în anul 2010, în municipiul Constanţa, bazar comercial Sat Vacanţă. Capitalul social subscris, de 1.600 de lei, integral vărsat, este compus din 160 de părţi sociale. Societatea este deţinută de Claudia Mihalcea, născută pe 3.05.1974, în Constanţa, şi Florentin Avram, născut pe 17.04.1975, în Tulcea, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei şi a ardeziei, este Florentin Avram.
 
În anul 2010, societatea şi-a deschis un punct de lucru în comuna Mihail Kogălniceanu, iar sediul social a fost schimbat de pe strada Militară nr. 30 în bazar comercial Sat Vacanţă. În anul 2010, în societate a fost cooptat Eddyy-Sergiu Băbeanu, iar Marius Cristea a cesionat părţile sociale către acesta. În urma cesionării, capitalul social al firmei este împărţit astfel: Geogeta Duţă deţine 90% din capitalul social, iar Eddyy Sergiu Băbeanu, 10%. De asemenea, a fost revocat din calitatea de administrator Marius Cristea, iar în locul lui a fost numit Eddyy Sergiu Băbeanu.
 
În anul 2012, în societate a fost cooptat Traian Vasea, iar capitalul social a fost majorat cu 200 de lei. Din firmă s-a retras Eddyy Sergiu Băbeanu, care a cesionat toate părţile sociale către Geogeta Duţă. În urma modificărilor, capitalul social este împărţit astfel: Georgeta Duţă şi Traian Vasea deţin câte 50% din capitalul social. De asemenea, în locul lui Eddyy Sergiu Băbeanu a fost numit administrator Traian Vasea. În anul 2013, acesta a fost revocat din calitatea de administrator, iar în locul lui a fost numit Costel Cocoş. În anul 2014, Georgeta Duţă a cesionat părţile sociale către Remus Gabriel Vasea. În urma cesiunii, capitalul social este împărţit între Remus Gabriel Vasea şi Traian Vasea, cu câte 50%.
 
Ulterior, în anul 2015, în Piatra Lux Extract SRL a fost cooptat Florentin Avram. Din societate s-a retras Remus Gabriel Vasea, care a cesionat părţile sociale către Traian Vasea. În urma modificărilor, Traian Vasea şi Florentin Avram deţineau câte 50% din capitalul social. Costel Cocoş s-a retras din funcţia de administrator, în locul lui fiind numit Florentin Avram.
 
Tot în anul 2015, în societate a fost cooptată Claudia Mihalcea, iar Traian Vasea s-a retras. Acesta a cesionat toate părţile sociale către Florentin Avram. În urma modificărilor, capitalul social revine asociaţilor Claudia Mihalcea şi Florentin Avram, cu câte 50%.
 
Reamintim că, în luna noiembrie 2016, un angajat al societăţii Piatra Lux Extract SRL care lucra cu excavatorul la ieşirea din localitatea Palazu Mic spre Gura Dobrogei a fost prins cu utilajul sub un mal de piatră, care s-a prăbuşit. Bărbatul a rămas încarcerat, iar în urma accidentului de muncă i s-a amputat un picior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii