Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl Silvanei Rîciu a murit la Spitalul Judeţean Constanţa. În ultima perioadă s-a retras la Mănăstirea Dervent

ro

02 Apr, 2017 08:41 10231 Marime text
Cântăreaţa de muzică populară, Silvana Rîciu, este în doliu, după ce tatăl ei, Silviu Ion a încetat din viaţă. Bărbatul, care în ultima perioadă a vieţii se retrăsese la Mănăstirea Dervent a participat pe 25 martie la parastasul de 6 luni organizat pentru cântăreţul Aurelian Preda când a suferit un atac cerebral şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate. 

Citeşte şi Tatăl Silvanei Rîciu a murit la spital și a fost înmormântat la Mănăstirea Dervent. Mesajul emoționant al artistei


O săptămână a fost internat în Spital, timp în care starea sa s-a înrăutăţit. În seara de 31 martie bărbatul a decedat în unitatea sanitară. 

„Tatăl meu Silviu Ioan a plecat la ceruri.Dumnezeu să îl ierte și să aibă grijă de sufletul lui! De Buna Vestire a făcut un atac cerebral, în câteva zile starea lui înrăutăţindu-se, iar în seara zilei de 31 martie a murit în spital la Constanţa. Ultima parte a vieţii și-a petrecut-o într-un loc binecuvântat de Dumnezeu, la Manastirea Dervent în mijlocul unor oameni minunaţi. A mers acolo să se reculeagă și tot acolo își va afla și odihna veșnică. Mulţumesc din suflet părintelui stareţ și tuturor celor de la mănăstire pentru tot ajutorul pe care mi l-au dat!” – se arată într-un mesaj postat de Silvana Rîciu pe pagina sa de Facebook. 

În scurt timp sute de persoane i-au transmis acesteia mesaje de condoleanţe. 

„Dumnezeu sa-l ierte !!! Iar tie Silvana putere de a merge mai departe!!!
Condoleante si putere familiei de a trece peste! Dumnezeu sa-l ierte!
Condoleanțe!!!Dumnezeu sa îl ierte si sa îl odihnească în pace,iar pe dumneavoastră să vă întărească!!!” – sunt doar câteva dintre mesajele trimise de prietenii artistei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii