Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţii care ar fi agresat un bărbat în Constanţa au fost depistaţi

ro

08 Mar, 2017 10:09 1263 Marime text
Patru bărbaţi suspectaţi că în urmă cu două săptămâni au agresat un bărbat de 40 de ani din Constanţa au fost depistaţi de poliţişti. Unul dintre aceştia a ajuns după gratii în timp ce pentru ceilalţi trei instanţa a dispus arestul la domiciliu.

"Urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice, polițiștii din cadrul Secției 4 i-au identificat și reținut pe T.G.-I., în vârstă de 23 de ani, I.I.-M., în vârstă de 39 de ani, I.D.-M., în vârstă de 29 de ani și C.C.-M., în vârstă de 33 de ani, bănuiți de comiterea faptelor" a transmis IPJ Constanţa.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, la data de 23.02.2017, cei patru barbați ar fi agresat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Constanța. Persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru I.D.-M., respectiv măsura arestului la domiciliu pentru T.G.-I., I.I.-M. și C.C.-M. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii