Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supraviețuitorul 2016. Marele câștigător al premiului de o sută de mii de euro. Ce a făcut constănțeanul Alex în concurs

ro

23 Nov, 2016 01:16 6356 Marime text
Seara trecută a fost, la Protv, finala Supraviețuitorul 2016.
 
Otniela, Lucian și Iulian au demonstrat până la ultima probă ca sunt adevărați supraviețuitori și au luptat remarcabil.
 
Așa se face că jurații Andrei, Robert, Adina, Dudu, Raisa, Mircea S. și Mircea A. au decis că marele câștigător este Lucian, un barman în vârstă de 24 de ani, originar din Ploieşti.

Lucian a primit 4 voturi, Otniela a fost votată de un singur concurent, în timp ce Iulian a primit 3 voturi.
Așa se face că Lucian a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro, cu care spune că își va ajuta familia.
 
Mai trebuie spus că Alex, concurentul din Constanța, a părăsit competiția la finele lunii septembrie. Potrivit site-ului protv Alex este expert tehnici de supraviețuire și are 27 de ani,

Adina (28 de ani, studentă la medicină), Alex (27 de ani, expert tehnici de supraviețuire), Alexandra (25 de ani, designer vestimentar), Alin (35 de ani, project manager), Andreea (24 de ani, instructor de patinaj artistic), Andrei (27 de ani, consultant IT), Aurelia (36 de ani, administrator fermă de porci), Diana (26 de ani, însoțitor de bord), Ina (38 de ani, artist fotograf), Iulian (18 ani, sportiv), Liviu (40 de ani, marketing manager), Lucian (24 de ani, barman), Maria (24 de ani, agent de poliție), Mircea A. (48 de ani, constructor), Mircea S. (38 ani, avocat), Otniela (27 de ani, make-up artist), Raisa (27 de ani, balerină) și Robert (29 de ani, masterand educație fizică și sport) au fost concurenții din primul sezon Supraviețuitorul!

Cei 18 concurenți au participat la diferite teste, timp de 44 de zile, și au încercat, fiecare cât a putut, să demonstreze că știe să supraviețuiască și că merită titlul de unic supravietuițor!
 
Sursa foto: Protv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii