Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succes temporar Cine sunt constănţenii care au trecut cu brio de proba scrisă pentru Direcţia Antifraudă (document)

ro

22 Oct, 2013 00:00 3398 Marime text
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a dat publicităţii, ieri, rezultatele obţinute la proba scrisă pentru ocuparea funcţiilor publice specifice de inspector (superior, principal, asistent şi debutant) antifraudă în cadrul ANAF.
Amintim că, de la 1 noiembrie, Garda Financiară îşi va închide porţile, moment în care va fi înfiinţată Direcţia Generală Antifraudă Fiscală 2 Constanţa. Direcţia Generală Antifraudă Constanţa este o structură fără personalitate juridică şi va avea atribuţii de prevenire, descoperire şi combatere a actelor de evaziune fiscală şi vamală.

În cadrul său vor funcţiona două direcţii: una de combatere şi una de control operativ. Prima va fi sub coordonarea Parchetului, în vreme ce a doua va avea atribuţiile pe care le are în prezent Garda Financiară. În ceea ce priveşte Direcţia de control operativ, aici vor exista 100 de posturi. Potrivit rezultatelor anunţate ieri de ANAF, peste 240 de constănţeni au obţinut punctaje de trecere la proba scrisă.
Cât despre direcţia de combatere, aproximativ 30 de constănţeni au fost declaraţi admişi. Cel mai mic punctaj obţinut de constănţenii declaraţi admişi este de 60 de puncte, în vreme ce punctajul cel mai mare este de 87,5.
Pentru a afla lista nominală a constănţenilor declaraţi admişi la proba scrisă pentru ocuparea funcţiilor publice specifice de inspector antifraudă în cadrul ANAF, consultaţi documentul ataşat în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii