Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steven Seagal ajunge în Constanţa Piaţa Ovidiu, platou de filmare pentru un film de acţiune (galerie foto + video)

ro

22 Feb, 2016 00:00 6054 Marime text


Piaţa Ovidiu din Constanţa a devenit platou de filmare pentru un film în care actorul principal va fi celebrul actor de la Hollywood  Steven Seagal. Este vorba despre filmul „Contract to Kill“, regizat de Keoni Waxman.
 
Ieri, în Piaţa Ovidiu s-au filmat cascadoriile ce vor fi introduse în această producţie. Zeci de oameni s-au oprit şi au pozat sau filmat fiecare maşină care a apărut sau acţiunea care se petrecea, pentru a nu rata nicio secvenţă. Perimetrul a fost asigurat de agenţi de pază şi de echipaje ale Poliţiei.
 
Potrivit unor surse, Steven Seagal va ajunge astăzi în Constanţa, iar filmările vor continua până vineri.
 
Actorul american nu este pentru prima dată în România. Acesta a mai fost prezent în ţară pentru producţiile „The Mercenary: Absolution“ (filmat în 2014) şi „A Good Man“ (filmat în 2013), regizate tot de Keoni Waxman. Seagal a mai filmat în România pentru peliculele „Born to Raise Hell“, în regia lui Lauro Chartrand (2009), „Against the Dark“, în regia lui Richard Crudo (2008), și „Attack Force and Shadow Man“, tot în regia lui Richard Crudo (2005).
 
Steven Seagal, născut în data de 10 aprilie 1952, este un actor american, producător, scriitor, practicant al artelor marțiale, chitarist şi şerif adjunct în rezervă. De asemenea, este deţinătorul unei centuri negre 7 dan în Aikido. Steven Seagal şi-a început viaţa de adult în calitate de instructor de Aikido în Japonia. El a devenit primul străin care să instruiască într-un Aikido dojo din Japonia. Mai târziu, el s-a mutat în Los Angeles, California, unde a debutat ca actor în filmul „Above the Law“, în anul 1988. Până în 1991, a jucat în trei filme de succes şi urma să devină faimos datorită peliculei „Under the Siege“ (1992), unde a jucat rolul unui expert antitero în cadrul Navy SEAL, pe nume Casey Ryback.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii