Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără aparate medicale de aproape 3 milioane de lei! Iată de ce are nevoie! (document)

ro

21 Sep, 2016 00:00 3188 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa intenţionează să cumpere aparatură şi produse medicale în această perioadă, aşa că a lansat anunţul de participare la licitaţia publică organizată în acest sens. Potrivit licitatiapublica.ro, urmează să fie atribuite contractele de achiziţie de materiale sanitare pentru 28 de loturi, cu o valoare estimată a achiziţiei de 2.743.800 de lei, fără TVA.
 
Agenţii economici interesaţi trebuie să depună ofertele şi cererile de participare până pe 18 octombrie, ora 16.00.
 
Contractul va fi valabil pentru o perioadă de 24 de luni de la data atribuirii acestuia. Printre materialele şi aparatele de care are nevoie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în această perioadă se numără stenturi coronaniane folosite în cazuri de perforaţii, anevrisme, grafturi venoase şi rupturi arteriale, seringi pentru angiografii luer lock, ghiduri angioplastie coronariană, catetere centrale cu acces periferic pentru neonatologie, teste imunocromatografice într-un singur pas, dar şi alte aparate.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea contractul de achiziţie, sunt ş.l. dr. Cătălin Grasa - manager, Violeta Androne - director financiar contabil, Cristina Maria Asofiei - director îngrijiri, dr. Rodica Tudoran - medic-şef Unitatea de Primiri Urgenţe, ş.l. dr. Irinel Parepa - medic-şef Secţia Cardiologie, conf. dr. Livica Frăţiman – medic-şef Secţia Neonatologie, dr. Victoria Bădărău - medic-şef ATI, Violeta Stoica - şef Serviciu Achiziţii, Dafina Chivu - consilier Juridic şi Mărioara Furnica - Serviciul Achiziţii.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii