Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa anunţă o nouă achiziţie. Iată despre ce este vorba! (document)

ro

02 Aug, 2017 00:00 2211 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa intenţionează să organizeze şi să desfăşoare o procedură publică pentru atribuirea contractului „Furnizare, instalare, punere în funcţiune, instruirea personalului şi asigurarea service-ului în perioada de garanţie a echipamentelor medicale: ecograf staţionar doppler pentru investigaţii de tip neurologic şi electromiograf digital cu minimum două canale EMG/NCV“, în valoare estimată fără TVA de 319.915 lei.
 
Durata contractului este de patru luni de la data atribuirii. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5.09.2017, ora 16.00. Acestea vor fi deschise pe data de 2.10.2017, ora 18.00.

Iată în ce constau cele două loturi! 

Lotul nr. 1 - Ecograf staţionar Doppler pentru investigaţii de tip neurologic - are o valoare estimată fără TVA de 265.462 de lei. Garanţia de participare este de 2.650 de lei. Lotul nr. 2 - Electromiograf digital cu minimum două canale EMG/NCV - are o valoare estimată fără TVA de 54.453 de lei, iar valoarea garanţiei de participare este de 540 de lei.

Responsabili de atribuirea procedurii

Persoanele cu funcţii de decizie ce au legătură cu procedura de atribuire, precum şi orice alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentelor achiziţiei şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire sunt: ş.l. dr. Catalin Grasa - manager, ec. Violeta Androne - director economic, as. licenţiat Cornelia Banu - director Îngrijiri medicale, dr. Bogdan Obadă - director medical, dr. Anca Hâncu - medic-şef Neurologie, Bianca Dumitrescu - şef Serviciul Achiziţii.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii