Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT, in topul institutiilor publice din Europa

ro

19 Dec, 2009 03:02 1367 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa a participat, pentru prima dată, la European Public Sector Award (EPSA) şi a reuşit să se alinieze la standardele europene în ceea ce priveşte „Managementul instrumentelor de plată", proiect înscris în prima secţiune a concursului.

„Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa este în topul instituţiilor din sectorul public european care pot excela şi deveni un model pentru restul administraţiilor publice din Europa", precizează directorul executiv al SPIT, Virginia Ştefănică.

Potrivit reprezentanţilor SPIT, recunoaşterea vine din partea Institutului European de Administraţie Publică care a editat catalogul proiectelor eligibile, în urma selecţiilor naţionale şi internaţionale ale aplicaţiilor de bune practici, înscrise la Premiile Europene din Sectorul Public - EPSA.

Competiţia internaţională a instituţiilor publice din Europa a fost structurată pe patru secţiuni tematice, respectiv îmbunătăţirea performanţelor în serviciul public, implicarea cetăţenilor, metode noi de lucru în parteneriat, leadership şi managementul schimbării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii