Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spatii verzi si locuri de joaca, la Valu lui Traian

ro

27 Feb, 2010 04:02 2377 Marime text
Administraţia locală din Valu lui Traian intenţionează să amenajeze mai multe spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii.

Autoritatea locală urmează să organizeze o licitaţie în acest sens. Denumirea contractului de lucrări este „Amenajare peisageră complexă, realizare parcuri, locuri de joacă şi aliniamente". Valoarea estimată a contractului este cuprinsă, potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, între 2.100.000 lei şi 2.200.000 lei. Termenul de finalizare a contractului este de opt luni de la data atribuirii.

Participanţii la licitaţie trebuie să prezinte lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani, dintre care minim un contract să fi avut ca obiect lucrări de amenajare, întreţinere şi modernizare a spaţiilor verzi şi o complexitate similară cu a prezentului acord-cadru de lucrări, a cărui valoare totală sa fie de minim 156.000 euro, fără TVA. Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în componenţa căreia preţul va conta în proporţie de 60%, nivelul tehnic 20%, managementul lucrărilor 10%, iar garanţia 10%. Potrivit SEAP, deschiderea ofertelor va avea loc pe 19 martie, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Valu lui Traian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii