Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaţii comerciale din Mamaia, scoase la licitaţie de Primăria Constanţa

ro

23 May, 2015 00:00 5638 Marime text
Primăria Constanţa anunţă organizarea a trei licitaţii publice deschise pentru închirierea de spaţii destinate comerţului în staţiunea Mamaia. Vorbim despre activităţi de comercializare a presei, a cadourilor de artizanat şi a altor obiecte de artă populară.
 
Prima licitaţie va avea loc pe data de 2 iunie, ora 11.00, în vederea închirierii de amplasament în staţiunea Mamaia, pentru desfăşurarea de activităţi comerciale temporare în zonele publice (comercializare presă). Preţul minim pentru închiriere va fi de 126,36 de lei pe amplasament pentru zona A şi de 91,8 lei pe amplasament în zona B. Suprafaţa unui amplasament este de 1,2 mp.
 
În aceeaşi zi, se va desfăşura procedura pentru închirierea de amplasamente în vederea desfăşurării de activităţi comerciale temporare în zone publice - comercializarea de cadouri estivale (artizanat din scoici, obiecte decorative, suveniruri). Preţul minim va fi de 198 de lei pe amplasament. Fiecare amplasament are suprafaţa de 2 mp.
 
A treia licitaţie va avea loc pe data de 5 iunie, ora 11.00, în scopul închirierii de module tip, în staţiunea Mamaia, pentru desfăşurarea activităţii de comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, în sezonul estival 2015. Preţul minim pentru închiriere va fi de 1.016 lei/modul pentru zona Bar Orient şi de 972 de lei/modul pentru zona Bufet Siret. Documentele celor trei licitaţii pot fi procurate începând cu data de 25 mai, între orele 13.30 şi 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetăţeni situat în City Park Mall, acolo unde trebuie depuse şi ofertele, până pe 29 mai, ora 16.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii