Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj ZIUA de Constanţa Independentul Cristian Radu conduce în cursa pentru Primăria Mangalia

ro

11 Apr, 2012 02:24 3098 Marime text
sondaj.jpgCotidianul ZIUA de Constanţa a demarat, pe 1 aprilie, un sondaj de opinie referitor la candidaţii înscrişi în cursa pentru Primăria Municipiului Mangalia. Întrebarea sondajului a fost „Dacă mâine ar fi alegeri pentru Primăria Mangalia pe care dintre următorii candidaţi l-aţi vota?". Variantele de răspuns ale sondajului de opinie au fost Cristian Radu - independent, Zanfir Iorguş - PDL şi Mihai Claudiu Tusac - PSD.

Conform rezultatelor sondajului ZIUA de Constanţa, 51% dintre repondenţi l-ar vota, pentru Primăria Mangalia, pe independentul Cristian Radu. Al doilea în sondaj este democrat-liberalul Zanfir Iorguş, care a obţinut un procent de 31%. Cel de-al treilea cotat în sondaj este actualul edil-şef al administraţiei publice locale din sudul litoralului, social-democratul Claudiu Tusac, cu 18%. La acest sondaj de opinie au răspuns 1.369 de persoane. El s-a derulat în perioada 1 - 10 aprilie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mire 24 May, 2012 14:25 ..m-as bucura daca sondajul este adevarat...dar sunt destui fraieri care li se promite si luna de pe cer de catre Iorgus ..iar ei chiar cred ca cu o sticla de ulei si o punga de zahar se face primavara :)))..daca il vreti pe Raim consilier..fratilor atunci nc..ma intreb cum poate fi lumea atat de naiva???...si nu inteleg cum poate ajunge consilier unul cu 4 clase..de, astea sunt legile noastre si ne mai intrebam de ce naiba nu este administat totul cum trebuie...