Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul care a spulberat o femeie pe o trecere de pietoni din stațiunea Mamaia este internat în continuare în Spitalul Județean Constanța. Victima sa a murit pe loc (galerie foto)

ro

30 Aug, 2017 20:45 1798 Marime text
Tânărul de 26 de ani din Cernavodă, care a accidentat mortal o femeie care traversa pe o trecere de pietoni din stațiunea Mamaia, este internat în continuare în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

În cele aproximativ două săptămâni de la accident bărbatul a fost internat în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, a fost supus apoi unei intervenții chirurgicale, iar în prezent starea sa este stabilă.

Acesta se simte mai bine, dar mai rămâne sub supraveghere de specialitate internat în spital. 

Reamintim că în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe 20 august 2017, în jurul orei 07.00, a avut loc un grav accident de circulaţie, în urma căruia o femeie a fost ucisă pe trecerea de pietoni, iar şoferul care a provocat accidental a intrat cu maşina într-un copac după care în peretele unui service şi a unei spălătorii auto.
 
La locul evenimentului au fost trimise două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD.
 
Şoferul, în vârstă de 26 de ani este din Cernavodă, iar femeia, care era cameristă la un hotel din Mamaia, avea în jur de 50 de ani şi era din Năvodari.

Citește și: 

Viaţa şoferului care a provocat accidentul mortal de azi dimineaţă, din Mamaia, atârnă de un fir de aţă (galerie foto)

Accident groaznic în Mamaia. Pe trecerea de pietoni. Două victime dintre care una încarcerată și una decedată. Intervine SMURD (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii