Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, în doliu. „Mereu ne-a iubit, iar pe mama a tratat-o întotdeauna cu blândețe”

ro

11 Mar, 2017 19:47 10182 Marime text
Simona Halep trece prin momente extrem de grele, înaintea meciului de debut la ediția din acest an a turneului WTA de la Indian Wells. Jucătoarea de tenis din Constanţa a pierdut un membru important al familiei, despre care spune că mereu a iubit-o. Este vorba despre bunicul ei.
 

„Papu... un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta... Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț. 

Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp - și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată... și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație. 
Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur. 
Dumnezeu să te odihnească, Papule. 
Mereu vei fi în sufletele noastre”, a scris, pe Facebook, în această seară, Simona Halep.

 
La scurt timp de la publicarea acestui mesaj, au curs mesajele de condoleanţe. Vă prezentăm câteva dintre ele:

„Condoleanţe, Simona, vine o vreme când cei dragi ne părăsesc, însă trebuie să avem putere să trecem mai departe aşa cum ei şi-ar fi dorit să facem, tu eşti o fată cu un caracter puternic şi cred că vei ieşi cu bine din această încercare! Bunicul tău a plecat într-o lume mai bună de unde va veghea asupra nepoatei lui dragi şi se va bucura pentru reuşitele ei, fii puternică Simona, luptă să reuşeşti în amintirea acestui om deosebit, după cu l-ai descris, suntem alături de tine. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

 

„Cuvintele noastre sunt doar vorbe, chiar dacă suntem din tot sufletul alături de tine. Plângi, fată dragă, dacă asta simţi, descarcă-ţi suferinţa, nu ţine în tine! Apoi, şterge-ţi lacrimile şi continuă să mergi înainte, nu te lasă doborâtă !Prezenţa bunicului ai să o simţi oriunde ai merge. La acest turneu, câştigă pentru el! Noi, cei de acasă te iubim şi te preţuim, pentru omul minunat care eşti!”

 

„Dumnezeu să-l odihnească! Cinste lui că ţi-a făcut copilăria şi adolescenţa frumoasă, pentru ca acum, ajunsă la maturitate, să străluceşti!”

 

„Condoleanţe, Simona! Papu sigur te va veghea şi te va ocroti de acolo de sus! Odihnească-se în pace!”




Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii