Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Shaggy „Femeile din Mamaia sunt mai frumoase decat cele din Miami"

ro

31 Jul, 2009 03:04 3328 Marime text

_mg_6554.jpgDupă ce a lăsat presa să-l aştepte mai bine de două ore, jamaicanul Shaggy a binevoit să apară pentru a da detalii despre concertul pe care îl va susţine vineri noapte în clubul Bamboo din Mamaia.

S-a plâns că este foarte obosit (tocmai venise din Ungaria) şi a povestit că nu a fost punctual la întâlnirea cu mass-media pentru că a trebuit să se schimbe, să se schimbe pe dinţi şi să se bărbierească. De altfel, vedeta nu a dorit să fie fotografiat atunci când a coborât din autocarul în care a călătorit tocmai pentru că nu era... aranjat. „Am călătorit cu autocarul 28 de ore. Sunt puţin obosit. Aveam nevoie să fac un duş şi să mă spăl înainte să apar înaintea voastră. Sunt aici pentru show-ul de mâine de la Bamboo şi sper că va fi un concert incredibil, pentru că ultima dată când am fost aici a fost un eveniment special", a declarat cântăreţul.

A explicat că a ajuns greu la locul de întâlnire cu presa (Hotelul Bulevard) pentru că multe dintre drumuri nu erau notate pe hărţile GPS-ului şi aşa că a trebui să se ghideze după o hartă şi „când te ghidezi mereu după GPS uiţi să citeşti o hartă normală". În zilele pe care le va petrece în România, jamaicanul şi-a propus săprofite cât mai mult de zona în care se află, să se odihnească şi să susţină cele două concerte programate, cel din Mamaia şi un altul în clubul Gossip din Costineşti. De aici va pleca în Italia. „Este unul dintre cele mai lungi drumuri pe care le-am făcut, dar am ales asta pentru că ne place România foarte mult. Întrebat care este diferenţa dintre Mamaia şi Miami, Shaggy a spus că sunt locuri destul de asemănătoare, dar totuşi diferite: „Sunt mulţi bani care «plutesc» în Miami. Sunt sigur că şi aici este la fel. Femeile acolo sunt frumoase, dar nu cred că le ajung pe românce. Voi sunteţi vestiţi pentru asta". Dar ce fel de femei îi plac: roşcate, brunete sua blonde? Răspunsul a fost simplu şi a venit prompt: „Toate".

Pe numele său real Orville Richard Burrell, artistul s-a născut pe 22 octombrie 1968 în Kingston, Jamaica. În 1988 s-a înrolat în Marina americană şi a participat la operaţiunea Furtuna în deşert. În 1993 a lansat primul său hit, „Oh, Carolina".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii