Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sevil Shhaideh, Alexandru Cuc și Rovana Plumb explicații privind demisia din Guvern

ro

13 Oct, 2017 01:59 2715 Marime text
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, aseară că ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și-au menținut în cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona.

Dragnea a mai anunțat că și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și-a prezentat demisia în ședința CExN.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la finalul şedinţei Consiliului Executiv al PSD, că a luat decizia de a demisiona încă de miercuri, şi-a păstrat-o şi şi-a susţinut-o.

 

"Mulţumesc membrilor CEx pentru toată susţinerea din această seară. Eu mi-am păstrat decizia pe care am luat-o ieri şi mi-am susţinut-o", a declarat vicepremierul demisionar, la finalul CEx.


De asaemenea, Răzvan Cuc, a explicat, aseară, că a luat decizia de a demisiona din funcţia de ministru al Transporturilor, decizie pe care şi-a menţinut-o în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

 

"Am luat decizia, mi-am menţinut decizia şi în cadrul CExN-ului. Mulţumesc tuturor colegilor pentru susţinere, dar asta e decizia pe care am luat-o", a declarat Cuc la finalul reuniunii.


Întrebat dacă aceasta este decizia corectă, în condiţiile în care a fost susţinut de colegii din CExN, Cuc a spus: "Asta este decizia pe care am luat-o şi nu mai comentez"

Și Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a spus la finalul ședinței CEx că a cumpănit bine înainte de a decide să își înainteze demisia.

 

"Mi-am prezentat poziţia în cadrul forului de conducere, am spus clar că am luat o decizie, nu la cald, am cumpănit. (....) Nu am renunţat la demisie şi nu mă joc, sunt fermă în momentul în care iau o decizie. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor şi să îi rog pe toţi cei care sunt de bună credinţă să înţeleagă gestul nostru. Demnitatea este ceea ce ne rămâne. Voi rămâne mereu un membru PSD, pentru că sunt de părere că facem lucruri bune",  a declarat Rovana Plumb, la finalul şedinţei CEx.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii