Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sentinta definitiva si irevocabila in cazul directorului Casei de Cultura din Mangalia

ro

20 Oct, 2009 03:06 1939 Marime text
chiurtu.jpgDirectorul Casei de Cultură din Mangalia a revenit, o dată în plus, pe fotoliul pe care îl ocupă de ani buni. Viorel Chiurtu a câştigat, săptămâna trecută, recursul pe care primarul oraşului, Mihai Claudiu Tusac, l-a înaintat la Curtea de Apel Constanţa.

În luna martie a acestui an, directorului nu i s-a mai prelungit contractul de muncă. La vremea respectivă, responsabilii din primărie afirmau că „Viorel Chiurtu are contractul expirat şi, potrivit OUG 189/2008 privind managementul instituţiilor de spectacole sau concerte, muzeelor şi colecţiilor publice, bibliotecilor şi aşezămintelor culturale de drept public, în perioada următoare va fi organizat concurs pentru ocuparea postului rămas vacant".

Acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că Viorel Chiurtu a cerul anularea şi suspendarea actului administrativ. Directorul a câştigat iniţial procesul, însă, la scurt timp, primăria a formulat recurs. Instanţa judecătorească a decis, şi în acest caz, că recursul este unul nefondat. Prin urmare, Viorel Chiurtu a revenit la conducerea Casei de Cultură, chiar de săptămâna trecută, sentinţa fiind una definitivă şi irevocabilă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un mangaliot 21 Oct, 2009 00:55 Normalsi corect ar fi ca primarul si functionarii primariei, care au procedat la desfacerea ilegala a contractului de munca, sa plateasca din buzunarul lor cheltuielile de judecata si salariile restante ale fostului director. In realitate din bugetul primariei, adica din banii contribuabilului mangaliot, datorita incompetentei primarului si a unor functionari ai primariei, vom plati pentru 7 luni salarii la doi directori, cel vechi si cel actual, basca cheltuielile de judecata. Multumim din suflet, domnule primar pentru buna administrare a orasului. Sa li se usuce mana celor care te-au votat !